Szeretnék a kutyának jó minőségű tápot adni! Melyikeket ajánlanátok?
Én meg 18ezresen, most fel akarsz vágni? Az Orijenben/Acanában sincs béta-carotin.
Én akkor sem fogok olyan táppal etetni aminek 20%-a hús, a többi meg búza és kukorica.
ja, csak és kizárólag azért ettetek vele hogy felvágjak :D csak azzal vágok fel, hogy milyen jól néznek ki a kutyáim
értem én hogy van benne búza, de nekem akkor is bevált
Én ugy tudom hogy a Royal Canint már nem árulnak ezért váltottunk Acanára.
Fressnapf-ban vásárolunk
Én végigpróbáltam az összes,itthon kapható szuperprémium tápot.
Egyiktől sugárban fosik,másiktól gyomorcsavarodás-szerű tünetek között felgázosodva,fájdalomtól sírva rohantunk a dokihoz,harmadiktól csúnya a szőre,következőt úgy köpte ki,mintha mérgező lenne,Acana ment egy hétig,utána egy falat sem többet,inkább napokig nem evett,másiktól korpás és fénytelen a szőre.
Végül a Hill's vált be egyedül,mérsékelt aktivitású felnőtt kutyáknak való marhahúsos verzió,de imádja a csirkéset is.
Gyönyörű a szőre,csak úgy ragyog,az emésztése is rendben van,életében először.
Kicsiként a szaporítónál felnőttnek való Chappit kapott meg konyhai maradékot,és a rengeteg bélférge miatt tönkrement a gyomra.
Mielőtt a Hill's -re átálltam,több híres tenyésztővel beszéltem,akik évek óta ezt etetik,és mindenki meg van elégedve vele,sok győztes kutya nőtt fel ezen.Betegséget,ami táplálási okokra vezethető vissza,nem tapasztaltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!