Milyen fajta kutyát, kutyákat tartatok lakásban?
Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 20:39
21/24 anonim válasza:
Nem, csak épp bent vannak este is, éjjel is, végig körülöttem léteznek, állandóan kommunikálok velük. Bocs, az alatt a hat óra alatt nem, amíg alszok.
22/24 anonim válasza:
Úgy mondanám, hogy a legtöbb embernél jóval többre tartom a kutyáimat. Egyszerűen ők értelmesebbek, normálisabbak, szerethetőbbek, mint az emberek legnagyobb része. Van egy olyan félelmem, hogy te is beletartozol ebbe a széles rétegbe.
23/24 anonim válasza:
Valóban nagy baj, hogy sok embernél értelmesebb egy kutya.
24/24 anonim válasza:
A kérdésre visszatérve, én pumi keveréket tartok.Aminek sajnos a szőre is hullik (folyamatosan,nem beteg)és a séták után még a homok is,mikor megszárad.Sőt még két macskát is.Plussz a család.De az állatartás ezzel jár.Nem bántam meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!