Okozhat bármilyen gondot, ha a kutyának ilyen hidegben egy kicsit felmelegített (de nem forró) ételt adok?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy az embernek is jól esik a meleg étel/ital ilyenkor, akkor talán egy állatnak, kutyának is.2012. febr. 9. 20:03
1/8 anonim válasza:
Nem!
Ilyenkor kell is nekik......
2/8 Szilvi & Argos válasza:
Dehogy okoz gondot :O Főleg a kint tartott kutyáknak fontos, hogy kéz-meleg, langyos ételt kapjanak, amitől fel tudnak melegedni!!!
3/8 anonim válasza:
Ilyen hidegben fontos, hogy a kinti kutyák meleg táplálékhoz jussanak!
Csinálhatsz nekik ilyet:
komplett kutyaeledel + víz, vagy valami leves(húsleves, bableves... amiben van zsír is) + lehet rizs vagy fotburgonya is és megmelegíted!
Mi ilyet adunk a kutyáknak, és a székletuk is normális! Egézsségesek, és szerintemjobb mint egyszeru száraz táp!
4/8 anonim válasza:
Nem okoz nekik semmilyen gondot! :)
5/8 heva2121 válasza:
Fött burgonyát nem ,mert,ha jól tudom a kutya nem tudja a burgonyát megemészteni,csak "átmegy"rajta.
6/8 anonim válasza:
a kutyának mindig langyosan adjuk az ételt. nemcsak télen, hanem nyáron is. Ebben a hidegben inkább zsirdusabb ételt készitünk.
7/8 anonim válasza:
Én mindig megmelegítem a kutyáimnak a kaját. Szerintem jobban is esik neki, másrészt a hideg kaja meghajtja őket. Ebben a hidegben főleg!
8/8 zsuzsabazsa válasza:
A főtt burgonya nem gond, jól lakik tőle, meg is emészti, de tápértéke az nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!