Mi a véleményetek a Husky kutyusokról?
Figyelt kérdés
Van egy tacsim meg egy goldenem, de nekem minden álmom egy husky. Tudom, hogy makacs, és szökős, és ezért is nagyon félek. Persze én kölyökkutyust vennék, de vannak félelmeim. Mondjuk, hogy makacs, akkor nem is tudnám megnevelni? Vagy tanítani? Mert van pár cicám, ahhoz is hozzá kéne szoktatnom majd... Szóval ki javasolja a huskyt? És hogy tudnám tanítani? Tényleg annyira makacs és szökős?2012. febr. 7. 23:46
11/11 Akiteki válasza:
Pontozgat a nyavalya, sosem szoktam nézni.
Nem ajánlom, de ha neki az álma, akkor nem kell félrevezetni.
Itt biztosan van olyan, akit a menhelyen már teszteltek más kutyákra. Ha a szökős, unatkozós típusból van, azt is ki szokták írni. Ezekkel többet kell foglalkozni.
Sajnos mostanában már mindenki nagyon elfoglalt és a közbiztonság sem olyan mint régen, de 15 évvel ezelőtt még 15-20 huskyval jártunk kirándulni. A kutyák rohangáltak az erdőben és soha senki nem veszett el. De mióta a gazda mellől kilövik a kutyákat, én sem merem már mindenhol elengedni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!