A boxer tényleg meghal ha szűl?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy nagy az esélye hogy a szuka boxer belehal a szülésbe. Ez tényleg igaz?? :O2012. febr. 7. 11:54
2/9 anonim válasza:
Dehogy is. Ismerősnél már 3x születtek kölykök gond nélkül. Fokozottabb odafigyelést igényelnek.
3/9 anonim válasza:
Csak ha hozzáértés nélkül akar valaki almokat lehozni, akkor előfordulhat sajnos, inkább ivartalanítsd a szukád, akkor adózni se kell utána, és nagyban csökkented az emlőrák kialakulásának esélyét!
4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek, én is valami olyasmit hallottam hogy kicsi a csípőjük és a méhben gyakran megfordul a kicsi. De akkor termezsétesen ink. nem kockáztatok :DD
2012. febr. 7. 12:11
5/9 Akiteki válasza:
12:09
Nem lehetne ezt más fajtákra is kiterjeszteni? Nagggggyon tuti!!!:))
6/9 anonim válasza:
Kár, hogy más fajtákkal kapcsolatban nem fogják fel az emberek, hogy a vemhesség és a szülés veszélyes, még a legegészségesebb kutyára nézve is...
7/9 Akiteki válasza:
Most miért törölték azt a jó kis választ? :((
8/9 anonim válasza:
Szaporítónál lehet.
De egy igazi tenyésztő aki tudja hogy mit csinál az nem vesz tenyésztésbe gyenge szukát ami könnyen elpusztulhat. ;)
9/9 Martina11 válasza:
Lehet de az én boxerem 12 voltak testvérek(igaz az egyik halva született.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!