Hogy tudnám erre megtanítani a boxeremet?
Ő amúgy kint van mindig?
Ha benti kutyus, csináld úgy, hogy amikor mentek ki, pórázra rakod és vezesd oda, ahova szeretnéd, hogy wc-zen. Ezt minden kimenetel előtt tedd meg, várjatok pár percet. Majd vedd le róla a pórázt, ha végzett, vagy ha úgy látod, nem kell neki.
Mi panelban lakunk, az én kutyusomnak megvan a helye, ahol intézi a dolgát, mindig azon a pár négyzetméteren. Ez nála pár nap alatt kialakult. Érdekes amúgy, mert ha a férjem viszi le, vele máshova mennek, de vele is ugyanarra az egy helyre intézi, ahol megszokta.
igen, ő kinti kutyus.Nem járok még vele sokat sétálni, csak a pórázra szoktatás miatt viszem néha el itthonról,és h szokja a jövés menést. Remélem belejön, mert most kb olyan mintha mindenhová akarna menni csak oda nem ahová kellene.Direkt szívat a kis mocsok :):) Csak attól félek, hogy ha átrendezem a kennelt(egyébként az a legtisztább az egész udvaron) akkor azzal többet ártok mint használok.
Lehet meg kellene próbálni másik helyre szoktatni?? lehet a mostani nem tetszik neki és azért ilyen. Arra gondoltam, hogy kajálás után minden nap megkötöm úgy egy órára vagy legalább addig míg el nem végzi a dolgát, de nem akarom hogy a megkötéshez hozzászokjon.
Ez a hozzászólásod is megerősített abban amit előző kommentben írtam. Tul szép lett volna itt feltenni egy kérdést, még ebben a kategóriában is, hogy ne legyen egy ilyen nagyokos akinek f..ingja nincs miről van szó de ugat.Légyszíves erre már ne reagálj, menj offolni a szex,szerelem kat.ba. Erről a kérdésről meg kattanj le!!!
A többieknek köszönöm a válaszokat.Alexandra, megfogadom, kipróbálom a tanácsodat! Köszönöm.
Egyébként ma kétszer is sikerült elcsípnem a pillanatot, megragadtam és a helyére vittem a kutyust. Utána kapott jutifalatot, és dícsértem eszeveszettül. Remélem bejön. :):)
Ebből látszik, hogy sem a kérdésem, sem a kommentjeimet nem fogtad fel. Van egy két éves amerikai staffordshire terrierem, két yorkshirem egy törpe tacskóm és az említett 5 hónapos boxer. Mint elmondtam, nem azzal van bajom, hogy szarik a kutya, hanem hogy és nagy betüvel írom,hogy megértsd: ODA AHOL ÉPPEN NEKI TETSZIK és nem a helyére ahová kellene neki. A másik 4 kutyával nincs baj, a két yorki egyébként is szobában van, nekik szinte tanítani sem kellett anno, hogy szobatiszták legyenek. Pár kisebb "baleset" után hamar megtanulták, hol a wcjük. De a Boxer a nevelés ellenére sem hajlandó megtanulni. Ezért tettem fel a kérdést, hogy ötleteket kapjak olyanoktól akiknek hasonló gondjuk volt és megoldották.
Szóval összegezve:
-nem én töröltem és egyébként sem tudnám a HSZ-t
-nem a HSZ modorával vagy stílusával volt a baj, hanem off-oltál és ráadásul ugy h azt sem tudtad miről van szó,mert nem azt mondtam h bajom van azzal h piszkit a kutya hanem azzal h ezt nem ugy teszi ahogy azt kellene neki.
- ha te is tettél fel kérdést amire kaptál idióta választ, gondolom nagyon tudtad értékelni
- az pedig szerintem teljesen lényegtelen hogy csaj vagyok e vagy sem, és közlöm h fiú vagyok.
A három hozzászólásodból csak az derült ki, van két kutyád,amit úgy közöltél, hogy majdnem én kérek elnézést amiért nem tudtam,hogy te ilyen széleskörű tapasztalatokkal rendelkezel kutyakiképzéssel kapcsolatban [tényleg elég hülye lehetek amiért nem vagyok képes egy mondatból, az éteren keresztül egy ismeretlenről ilyen információt egyből evidensnek venni :)))]... de a kérdésre egyik kommentedben sem válaszoltál csak kötekedsz ezért nem értem, hogy egyáltalán miért vagy itt - ha az a célod hogy trollkodj és telítsd a helyet a kérdésnél akkor pedig ne rinyálj,hogy törölték a Modik a kommentedet.
Itt fejeztem be veled a vitatkozást. Amennyiben érdemleges válasszal tudsz szolgálni a kérdésemre, abban az esetben szívesen folytatom a beszélgetést, de mindaddig levegőnek nézlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!