Nem fognak megfagyni?
Figyelt kérdés
Van két kutyusom egy kuvasz keverék és egy bernáthegyi keverékem.
Az előző éjszakát kint töltötték de attòl félek hogy most még hidegebb lesz és hogy nem fognak megfagyni?
Szalma és pokróc van alájuk betéve egy szigetelt kenelben vannak vagyis ki be járkálhatnak.
A kuvasz keveréket féltem mert hétfőn hoztuk el a menhelyről ezért nem tudom kibírja e.
Ezért szeretném a segítségeteket kérni hogy ha tudtok még ötleteket akkor írjátok le őket.
Előre is köszönöm a válaszokat.
2012. febr. 2. 18:25
1/4 anonim válasza:
Dehogy, ha szeretnéd beviheted a házba, de ha olyanok mint amilyen egy kuvasz vagy egy bernáthegyi szinte melegük lesz :)))
2/4 A kérdező kommentje:
én is így gondoltam de mivel keverékek ezért féltem igazán őket.
2012. febr. 2. 18:32
3/4 anonim válasza:
Nem lesz bajuk, de azért figyeljetek oda rájuk fokozottabban. Ha azt látod, hogy fáznak, akkor érdemes lenne bezárni őket éjszakára.
4/4 anonim válasza:
Egyik se az a fázós fajta kutya. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!