Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek ezzel a szerencsétl...

Mit tegyek ezzel a szerencsétlennel?

Figyelt kérdés
Tesómnak van egy kutyája, már reggel 6kor visít, nem tudom magam kipihenni. Ha még mély hangja lenne, és néha ugatna, az oké, de ez ilyen kis társasági kutya, magas vékony hanggal. Egyfolytában ugat, hiába ordítok ki, nem fogja be, így amikor nem figyelnek, meg is verem. Ellököm, meg megráncigálom, akkor legalább kicsit visszavesz. Nem tudom mit tegyek, de ilyenkor már az egész napom el van rontva, ha így kelek. Egyébként nem csak reggel ugat, hanem egész nap. Ha már hall egy kis zajt egyből ugat, de hangosan. Nem tudom mit tudnék tenni, mit tegyek? Már nem bírom idegekkel.
2012. febr. 2. 11:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
20! nem az ővé a kutya az nem zavar? :D
2012. febr. 2. 14:03
 22/23 anonim ***** válasza:
72%
Igaz, nem az övé. Akkor rugdosd meg, meg ráncigáld meg a tesódat, aztán vedd rá, hogy keressen neki egy rendes gazdát!!!!!!!
2012. febr. 2. 14:33
 23/23 anonim ***** válasza:
kapcsold be a rádiót és halkan szóljon mellette! az segíteni szokott!vagy aludjon mellette! :D
2012. febr. 3. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!