Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Chaba kutyacipőt vett már valaki?

Chaba kutyacipőt vett már valaki?

Figyelt kérdés
Elég kedvező árban van, de nem tudom, hogy hány darab lehet a dobozban. Valamint hogy mi alapján lehet tudni a méretet. Valaki vett már ilyen fajta kutyacipőt, és tudna írni róla?
2012. jan. 30. 18:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Mégis minek venni?? Ha egy szánhúzó kutyád van ami napi 60 km-ert húz okés, nem szóltam. De más kutyának mineek????
2012. jan. 30. 18:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Kedves Előző, ajánlom, hogy egyszer menj el bp-n kutyát sétáltatni havas/esős/jeges időben, aztán gondold át ezt a husky kérdést. Nekem nem kis kutyám van, nem gyenge fájdalomérzettel, de hidd el az már az embertelen kategória, amikor a jég felvágja a mancsát, aztán a szarrásózott latyak belefolyik. Valamelyik télen, mikor már abban a pillanatban sírdogált, hogy kiléptünk az ajtón, komolyan elgondolkodtam rajta, hogy veszek neki egy cipőt, aztán szerencsére elolvadt és tavaly csak pár nap volt ilyen szörnyű.
2012. jan. 30. 18:22
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem sok közöd van hozzá,de:

-mert sérült a körme,és ne nyalja

-mert havas túránál nem tud menni a kutya, mert belemegy a tappancsa közé a hó, ott összeáll és sántít a kutya. Hosszú túránál kényelmetlen 5 percenként megállni,hogy kiszedjem a jeget a tappancsából.

És most akkor a kérdésre is válaszolnál?Ha nem tudsz,akkor felesleges volt megszólalni.

2012. jan. 30. 18:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Bocs, ha baja van akkor okés..azthittem hogy csivava táska kutya stb.. ;)
2012. jan. 30. 18:28
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem vitrinben tartom:-)

Sose kedveltem az ilyeneket, de most rá kell fanyalodnom. A másik kutyám nem zavarják a hógolyók a tappancsába,de az egyiket nagyon. Ráadásul állandóan nyalja a sérült körmét, kötözni hiába kötöm,átnyal azon is, a gallért meg nem viseli el.

2012. jan. 30. 18:31
 6/9 anonim ***** válasza:

Tényleg bocsi, ha tudtam volna.. :/

Amúgy ha jó minőségűnek tűnik és az ára sem elrettentő egy próbát megérhet. :)

És jobbulást a kutyusnak. :)

2012. jan. 30. 18:50
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi:-)
2012. jan. 30. 21:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Az is segíthet, ha az ujjai közt óvatosan kivágod a szőrt, nem tapad bele úgy a hó. Egy próbát megér :)
2012. jan. 31. 10:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Régebben már vágtam ki neki,de akkor meg nagyon fázós volt a lába.És abba is bele tud ragadni sajnos egy idő után.
2012. febr. 1. 11:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!