Mit tegyek most?
Nézd meg a helyi ebrendeletet. Ha nem ír elő szájkosarat, akkor nem kell neki.
Amúgy kutyát nem úgy szoktatunk hozzá szájkosárhoz h rárakjuk és uccu neki. A helyébe én se mennék, van valami rajtam, ami eddig még soha, azt se tudom mi ez, mire jó, nem fűződik hozzá jó élményem, nem tudom h mit kéne most csinálnom - valami ilyesmi jár a kutya fejáben.
Szerintem ha a kutyád békés, és barátságos, maximálissan megbízol benne, akkor hagyd a fenébe a szájkosarat.. a jó volna egy szájkosár, az nem egyenlő a mindenképpen kell egy szájkosárral..
max. legyen nálad, hogy lássák a szándékot..
ha viszont megbizhatatlan, agressziv a kutyusod az idegenekkel, akkor szoktasd hozzá.. pl. otthon is tedd fel neki néha csak ugy, hogy megszokja kicsit..
Majd ha a közterületes szól rád, és azt mondja, hogy a helyi önkormányzat rendeletben írja elő, hogy kutyát csak szájkosárban szabad sétáltatni, akkor rakd rá.
Mondjuk egyébként is hozzászoktathatnád, nem árt az...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!