Mely ízeket nem szeretik a kutyák?
egyébként nem a saját ürülékét eszi meg, szal nemtom ilyenkor is hatásos-e hogy a tápba keverek valamit (?)
tetten érni is nehéz, mert legtöbbször sötétben vagy nagyon gyorsan csinálja
Ha nem a saját ürülékét eszi, akkor marad a tetten érés. Esetleg azért csinálhatja, mert vannak olyan tápok amik mindenféle mesterséges anyaggal tele vannak tömve, és a végterméknek is szinte táp szaga van, annyira erősek.
Próbáld megtanítani neki az élelem megtagadást. Csak a saját táljából és tőled fogadhat el kaját, a földről tilos megenni, felszedni mindent. Így nem csak az ürülékevést tudod kiküszöbölni, hanem egy lehetséges mérgezést is.
na akkor kifogtad, ez a legrosszabb fajta ürülék evés... ezt csak tiltani lehet és negatívan csatolni valamihez.
Nekem egy időben az egyik kutyám ezt csinálta, már napi 4-5 alkalommal szedtem fel a szart, ha egy kutya WC-zett futottam ki felszedni de van, hogy gyorsabb volt a másik.
Én mentolos kutya fogkrémmel kimostam a száját ahányszor rajtakaptam, miután ez se használt olyan ideges lettem, hogy slaggal mostam ki a száját, na azóta eszébe se jut ilyesmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!