Mely ízeket nem szeretik a kutyák?
A kajájába keverj ananászt. Annak olyan illata van miután megemésztette, hogy eszébe nem fog jutni megenni.
Mit kap enni? Lehet azért enné meg, mert vitaminhiányos.
többieknek köcce választ
amúgy Brit Care tápot eszik + alma, körte, zabpehely, répa stb, szal nem hinném, hogy tápanyag hiány
ananász kipróbálom
Én is kíváncsi lennék a könyvre, sokat olvastam, de ilyen hülyeséggel egyikben sem találkoztam.
Mi a címe amiben ezt olvastad?
erre van speciális tabletta amit a kutyával kell etetni és olyan íze lesz a végterméknek amit nem eszik meg illetve az ananász etetésről is hallottam jókat.
Mit eszik a kutya? Nálunk pl az ACANA etetéstől jelent meg és amint tápot váltottunk azonnal elmúlt.
De pl a máj is lehet jó.
A koprofágia sok minden miatt megjelenhet:
-lehet valamilyen hiányra utaló (de akkor hiába csinálsz bármit, mert újra enni fogja - ilyenkor lehet adni valami komplex vitamint pl béres csepp, és probiotikumot)
-az is lehet, hogy tanulta, vagy unatkozik akkor le kell szoktatni (tabletta, ananász stb)+ kell neki olyan elfoglaltság ami mellett eszébe se jut ilyesmi
nem tudom, hol olvastam, lehet hogy interneten vagy TV-ben láttam, gondolhatjátok hogy nem én találtam ki, de mind1, nem akarok én veszekedni
ahol olvastam (vagy láttam) ott valami erős fogkrémet használtak, ha jól emlékszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!