Samoyednek milyen szőrápolási felszerelést ajánlotok?
És jó ez a nyakörv: [link]
És ez a póráz: [link]
És írjatok,linkeljetek szőrápolási felszereléseket
köszönöm
És ahoz,hogy kutyakozmetikus legyek mit kell tanulni?
Úgy értem milyen szakot,stb.
köszi
A póráz és a nyakörv gyakorlatilag mindegy, ha nem akarsz kiállításra járni, a fésű és a kefe fontosabb. Szükséged lesz egy ehhez hasonló kefére (nem a teljes szettre gondoltam, csak a forma miatt mutatom) hosszú tüskékkel, a szőr bontásához:
És egy fém fésűre. A képen legalul látható félig sűrű, félig ritka fogú változatot javaslom:
A fürdetéshez olyan sampont szoktunk használni, ami nem puhítja fel a szőrt. A tenyésztő majd biztosan szívesen megmutatja ő milyen kefét és sampont használ. Én egy teafa olajos sampont használtam, amit egy kozmetikus ajánlott. Először félve vettem meg, bár elmondta,hogy ő az Orosz feketéire is ugyanezt használja és ott sem jó a puha szőr, de nagyon bevált. Angol termék volt, nevére már nem emlékszem, de egy hasonlót találtam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!