1/24 anonim válasza:
Szerintem egy gyönyörű pitbull ronda füllel.
2/24 anonim válasza:
Ami a törzskönyvén áll. Ja hogy az nincs neki? Akkor keverék.
Egyébként nekem amstaffra jobban hajaz.
3/24 anonim válasza:
Szerintem ez egy remek keverék. Egyébként is ember legyen a talpán, aki egy amstaffot megkülönböztet egy hivatalosan nem is létező, ám nagy vonalakban ugyanúgy kinéző, erősen rokon fajtától.
4/24 A kérdező kommentje:
elfelejtettem leírni.
56cm magas, 31kg és 13 hónapos.
2012. jan. 28. 23:05
5/24 anonim válasza:
Na hát az meg végképp tökmindegy, a pitbullnak nincs standardja, ami alapján el lehetne különíteni, de ha lenne is, olyan kicsi a különbség, hogy csak számok alapján nem lehet a kettőt elválasztani.
6/24 anonim válasza:
Nem amstaff és nem is pit, valamilyen keverék.
7/24 anonim válasza:
Őszintén szólva ilyen tipikus cigány kutyának tűnik.
Biztosan nem amstaff. A pitnek ugyan nincs standard-je, de egy szép, egészséges pit sokkal izmosabb és nincs ennyire lelógó pofája. A fülét pedig valami kontár vágta szegénynek.
8/24 A kérdező kommentje:
Egyrészt a cigány jelzőt kikérem magamnak!
Másrészt pedig a fülét állatorvos csinálta.
2012. jan. 29. 00:52
9/24 anonim válasza:
Elég szomorú, hogy vannak ilyen állatorvosok. Ne vállaljon fülvágást, ha nem ért hozzá.
10/24 A kérdező kommentje:
2012. jan. 29. 01:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!