Miért kell az amstaff-al keménykedni? Minden második embernek ilyen kutyája van. Ráfogják ilyen pitbull olyan pitbull.
Velem is volt olyan hogy sétáltunk egy réten ami mindenkié, és jött a srác, hogy mit képzelek én, húzzak már onnan. Én meg nem foglalkoztam vele, erre legközelebb az amstaffjával jött hogy majd rámengedi.
Megjegyzem:
- én vékony nő vagyok, kutyáim alig 12 kg-osak
- a "vérengző vadállat" édes kis nyüsszentéseket hallatva közeledett felénk, persze erre gyorsan arébbment a gazdája, hogy nem elég kemény a kutya
- érdekes az övénél nagyobb kutyákat sétáltatóval nem kötözködött.
De az a tapasztalatom, hogy az ilyenekkel minden keményebb kutyát tartó ember bepróbálkozik. Ha nem tetszik nekik hogy kutyát sétáltatok akkor megfenyegetnek hogy rámengedik a rotit, kaut, német juhászt. Érdekes akinek kisebb kutyája van az még sosem szólt...
Azrét, mert annak a kutyának ilyen bunkó paraszt volt a gazdája, még nem kell leírni meg "divatkutyának" nevezni az amstaffot. Én az egyik ismerősömnél láttam ilyen kutyát, és egyből beleszerettem, annyira barátságos, értelmes és határozott jellemű kutya volt :) igazi egyéniség!
(Mellesleg 19 éves lány vagyok, szóval elhihetitek, nem azért tetszenek az amstaffok, mert keménynek nézhetek ki tőlük :D)
szia!
Én is sétáltattam a mudi kanomat a múltkor lakótelepen, (nem ott lakok, kertesben), és erre odajön közel egy hapsi egy pitbullal/amstaffal, hogy vigyázzak a kutyámra, mert az övé szétszedné!
Azt hiszem, egy ideig nem megyek arra... Ilyen hülyét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!