Milyen kutyát vegyek?
Utolsónak az utolsó előttitől:
Szerintem egy kutya első éve nem jön ki 20ezer forintból :) Ha már az oltásokat nézzük, az 15 ezer :) Nem beszélve a kajáról,mi 3különfélét próbáltunk ki(2 év alatt,igaz), végül maradtunk az Orijennél,az ízlett a legjobban. És ezt akárhogy nézzük,nem tudjuk megoldani 20 ezerből.
De azért gondolom, a kérdező nem úgy gondolja, hogy csak ennyit áldozna a kutyájára.
Amúgy minden (kölyök)kutyát be lehet tanítani, hogy szokjon hozzá a kisgyerekhez. Itt elsősorban úgyis a gyereknek kell megtanítani, hogy ne üsse, rúgdossa, húzza a farkát, meg kell tanítani a gyereket hogyan játsszon a kutyával.
Ha föltétlenül lkistermetű kutyát akarsz éy van gyerek a háznál akkor a cocker spánielt és a tacskót tudnám ajánlani. Esetleg a szálkás szőrű tacskót.
Nekem voltak ilyen kutyáim, bátran ajánlom gyerek mellé és a kinti viszonyokat is jól tűrik.
Ha nincs pénzed kutyára szerintem is a menhelyről vigyél el kutyát.Vagy figyeld a hírdetéseket ingyen is felajánlanak kiskutyát sokszor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!