Most ez az én hibám, rossz gazdi vagyok?
Nekem van egy 2 és fél éves dalmata kutyám Bella.
Bellának van törzskönyve és szűrései is.
Mivel járunk versenyekre nem ivartalanítjuk.
Bella most tüzel .
A vőlegényem , hozzám költözött , és neki szintén van egy dalmata kutyája , kan kutyus , szintén szűrésekkel , és törzskönyvel. Őt is versenyekre szoktuk vinni , tehát még igazi pasi. Ő már 3 éves.
Sajnos anyukám rosszul van, és az apukámnak segítettünk amíg anyukám a kórházban volt.
Addig a húgomhoz vittük a kutyákat , mondtuk nekik hogy figyeljenek oda a kutyákra . Körülbelül 1 hónapig voltunk távol.
Egy hete értünk haza .
Otthon jöttünk rá , hogy Bella vemhes. Rohantunk az állatorvoshoz . Természetesen vemhességet állapított meg a doki. Amilyen gyorsan csak tudtunk, gazdákat kerestünk.
Anyukámék szeretnének 1 kutyust , és mi is megtartanánk egyet. A húgom magához szeretne venni 2 kutyust , mivel éppen kutyát szerettek volna venni.
Anyósomék is fognak egyet "venni". A bátyám is segített ,
ő is "vesz" majd 1 kutyust. Aztán az unoka testvéreim
(8-an vannak) is segítenek , ha maradna gazda nélkül kölyök akkor ők is szeretnének.
Tehát idegen emberekhez NEM kerül egy kutyus sem.
Ismerem a családomat , nagyon szeretjük az állatokat , szóval ha 20 kölyök kutya születne , akkor is lenne helyük.
Olyan embereknél , akik tudom hogy gondjukat fogják viselni.
Nekik viszont a lelkükre kötöttem , hogy ivartalanítsák , majd a kutyákat.
11/13
Próbálok, de inkább nem kombinálok:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!