Emberek! Erről mit gondoltok? (Ebadó következmény)
Kistelepülésen élek, de utánajártam, és kiderült, hogy ezt máshol is művelik: miután az ebadó miatt rengeteg kutya került az utcára, egyesek úgy oldják meg a dolgot, hogy kutyairtást rendeznek (errefelé "féregirtásnak" emlegették). Összefogdossák a kóbor kutyákat az utcáról, elviszik valami irtó távoli félreeső helyre, és lemészárolják őket...például agyonütik, leöntik benzinnel és felgyújtják vagy lekaszabolják mindenféle eszközökkel.
Errefelé egy elhagyott szeméttelepnél rendeztek kutyairtást, a sündőrök szerint motorfűrészt és puskát is használtak, és vagy húsz kutyát öldöstek le.
Szóval???
Néhány elborult agyú alkoholista kihasználja az alkalmat és csinálja a feszültséget. Még el sem kezdték sehol sem összeírni a kutyákat.
Ha ennyire jól értesült vagy, miért nem szólsz valamelyik tv adónak? Imádják az ilyen sztorikat.
" A kérdező kommentje:
Z.O.L, eddig mindenesetre nem rendeztek errefelé kutyairtást, főleg nem ilyen nagyot. De szerintem máshol se. "
Idéztem Tőled.
Akkor most volt kutya írtás, vagy nem volt kutya írtás?
Vagy csak kamuzás az egész, vagy ha igaz, akkor tegyél feljelentést, és ne csak a rendőrségen, hanem állatvédőknél, állatmenhelyeken, és minden létező helyen. A tv-be is meg a rádióba is betelefonálhatsz. Amúgy ilyen benzinárak mellett kár lenne pocsékolni a benzint tűzgyújtáshoz, vagy motorfűrészhez. Azok sem rendesek!
Őszintén szólva kicsit kamuszaga van, mert azért elég sok rémes dolgot leírtál. Ha meg nem, akkor tegyél is ellene, és ne csak ide írogass másokat felzaklatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!