Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tehetek, ha az életem...

Mit tehetek, ha az életem elviselhetetlenné vált a szomszédban élő két idegbeteg német juhász kutya folytonos ugatásától?

Figyelt kérdés

Tavaly májusban egy új,átkozott szomszéd költözött velem szembe.Kettő német juhász kutyájuk van,akikben rengeteg feszültség van a le nem vezetett energiáik miatt.Reggel 7-től este 6-ig /ameddig az idióta gazdik dolgoznak/folyamatosan ugatnak.Idegroncs mindkettő.Meg már én is.Itthon dolgozom,de már semmi másról nem szól a napom,csak arról,hogy milyen zenét bömböltessek,hogy elnyomjam az ugatást.Így nem hogy dolgozni,de élni sem tudok már.

Átmentem szólni a gazdáknak,nulla eredmény.Szóltam az önkormányzatnál,nulla eredmény.

Kérem,hogy olyan ember válaszoljon,aki valóban tud valamilyen törvényes megoldást,hogy véget vethessek ennek az áldatlan állapotnak!

Köszönöm!

2012. jan. 25. 10:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
92%

Akiteki

valószínűleg az van a szomszédokkal mint a munkahelyen vagy az iskolában szokott lenni: mindenki hözöng hogy fujj de nem jó fujj de nem jó, de amikor megkérdezi a csoportvezeető vagy az osztályfönök hogy mi a baj, egyből nincs senkinek se gondja

2012. jan. 25. 12:38
 22/27 Akiteki ***** válasza:
Lehet, régóta nem dolgozom munkahelyen. Saját magam főnöke vagyok, annak meg mindig beolvasok! :))
2012. jan. 25. 12:50
 23/27 anonim ***** válasza:
Azért ha tényleg olyan elviselhetetlen csak meglehet győzni néhány szomszédot hogy írjanak alá egy papírkát.
2012. jan. 25. 12:52
 24/27 anonim ***** válasza:
61%
Mindenki retteg és széthúz ,felesleges a szomszédok beleegyezésére várni. Vegyél egy kutyariasztót ,többféle is van ,az automata talán jobb amelyik csak ugatásnál szól. Tedd közel a szomszéd kerítéséhez a kutyák felé irányítva.Remélhetőleg megrémül tőle a két kutya és csendbe lesz.Önkormányzattal ,rendőrséggel semmire nem mész ez itt magyarország csupa kisbetűvel.
2012. jan. 25. 13:40
 25/27 anonim ***** válasza:
88%

[link]

[link]

De ezek csak max. 15-25 méteren belül működnek, tehát ha a szomszéd kutyák távolabb vannak, akkor nem jók.

2012. jan. 25. 14:08
 26/27 anonim ***** válasza:
75%
Ilyesmi kütyüre gondoltam,nem tudom miért kell lepontozni..Aki bármilyen hatóságban bízik ilyen esetekben az nem tudom hol él, főleg ,hogy a kérdező már leírta ,hogy mi volt a reakció.
2012. jan. 25. 14:15
 27/27 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Kamerát nem használhatsz!!!! Személyiség védelmi jogok miatt!!! Még hangfelvevőt sem!!!

2012. febr. 4. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!