Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tehetek, ha az életem...

Mit tehetek, ha az életem elviselhetetlenné vált a szomszédban élő két idegbeteg német juhász kutya folytonos ugatásától?

Figyelt kérdés

Tavaly májusban egy új,átkozott szomszéd költözött velem szembe.Kettő német juhász kutyájuk van,akikben rengeteg feszültség van a le nem vezetett energiáik miatt.Reggel 7-től este 6-ig /ameddig az idióta gazdik dolgoznak/folyamatosan ugatnak.Idegroncs mindkettő.Meg már én is.Itthon dolgozom,de már semmi másról nem szól a napom,csak arról,hogy milyen zenét bömböltessek,hogy elnyomjam az ugatást.Így nem hogy dolgozni,de élni sem tudok már.

Átmentem szólni a gazdáknak,nulla eredmény.Szóltam az önkormányzatnál,nulla eredmény.

Kérem,hogy olyan ember válaszoljon,aki valóban tud valamilyen törvényes megoldást,hogy véget vethessek ennek az áldatlan állapotnak!

Köszönöm!

2012. jan. 25. 10:15
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Kedves Akiteki!

Köszönöm a választ!

Voltam a jegyzőnél,"kivizsgálta" az ügyet.Megállapította,hogy a kutyák megfelelően vannak tartva /egy zsebkendőnyi udvaron/,és a szomszédok szerint csend van.Ez utóbbi azért különösen gáz,mert mielőtt panaszt tettem,beszéltem minden szomszéddal,és mindenki azt mondta,hogy elviselhetetlen az állapot!!!

Hogyan kényszeríthetem a jegyzőt ezek után,hogy intézkedjen? Van valamilyen felügyeleti szerve? Én már árulom a házam,és az egyik szomszéd egy finn házaspár is költözni készül emiatt!

2012. jan. 25. 10:54
 12/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Azt nem lehetne kivitelezni, hogy a többi szomszéddal akiket szintén zavar becsöngetni a gazdákhoz és beszélni velük? Vagy lehet, hogy az is segítene, ha nem csak te tennél bejelentést, hanem más is.Valamit csak lehet tenni ez ellen..

2012. jan. 25. 10:57
 13/27 anonim ***** válasza:
mivel a jegyzö vizsálga az ügyet és a töbi szomszéd csendben volt így nem hiszem hogy panaszt tennéenek vagy átmennének a gazfáknak szólni. ha van videod, ami mutatja az időt ted ki az udvarodra és vedd fel hogy a kutyák egésznap ugatnak, ezt legalább három napig csináld és akkor az talán elég lesz a jegyzőnek mint bizonyiték
2012. jan. 25. 11:01
 14/27 Akiteki ***** válasza:
Írj egy papírt, hogy nem lehet elviselni a zajt és írasd alá a szomszédokkal. Ha valóban ők sem tudnak élni tőlük, akkor alá fogják írni.
2012. jan. 25. 11:06
 15/27 A kérdező kommentje:

Kedves Mindenki!

Köszönöm a válaszokat!

13-as hozzászóló rátapintott a lényegre!Senki nem áll mellém,lapít a többi szomszéd,és elnézik,hogy én küzdök egyedül.Félnek az emberek egymástól.Ez van.

Talán ez a videó felvétel jó lenne,csak nincs kamerám.Megpróbálok egyet szerezni.

2012. jan. 25. 11:09
 16/27 anonim ***** válasza:
A jószomszédi vitákat akkor is a jegyző dolga elrendezni. Meg most őszintén, jobb lesz attól, ha meg se próbálja? Van rá valamennyi esély, hogy a jegyző megmozdítja a valagát, akkor egy próbát megér a dolog.
2012. jan. 25. 11:45
 17/27 anonim ***** válasza:
ha továbbra sem oldodik meg a helyzett, akkor másnem szerezz be ilyen ugatásgátló nyakörvet, s kérd meg a gazdát hogy rakja a kutyáira
2012. jan. 25. 11:51
 18/27 Akiteki ***** válasza:
100%
Azért az elgondolkodtató, hogy a jegyző is azt mondja, hogy minden rendben és a többi szomszéd is...
2012. jan. 25. 11:56
 19/27 A kérdező kommentje:

Kedves Akiteki!

A szomszédok NEKEM azt mondták,hogy kibírhatatlan,és számomra is az a helyzet,különben nem írogatnék ide!

Ép elméjű ember vagyok.

11 éve élek itt,és mindenkinek van kutyája,de ilyen még nem volt,hogy egész nap két nagy testű kutya öblös hangú őrjöngését kelljen hallgatni.

Nem unalmamban írogatok,hanem mert már nem tudom mit csináljak.Tanácsért jöttem ide,nem azért,hogy elgondolkodjam,hogy valóban ugatnak -e a kutyák,vagy csak én képzelem be magamnak!

2012. jan. 25. 12:06
 20/27 Akiteki ***** válasza:
Rendben, elhiszem. De akkor a szomszédok nem ott laknak?
2012. jan. 25. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!