Kaukázusi juhász kutya nem megy be a házába?
Ismét egy ostoba ember, aki pásztorkutyát vesz és megköti, majd 1-2 év múlva pedig olvassuk a hírekben, hogy megvadult és letépte a gazdája karját.
Egyébként valóban nem kell neki ház, max eső elől szoktak behúzódni, de akkor se mindig.
ez így önmagában nem igaz. az meg pláne, hogy kis gödörben alszik... mindenképp fedett, száraz helyen szoktak héderelni, és mindig úgy, hogy belássák az udvart és az utcát.
akkor szokott előfordulni, hogy egy kau nem megy be a házába, ha az nagyon el van dugva az őrhelyéhez képest, de olyankor sem az esőben ülnek, hanem keresnek egy megfelelő zugot. effektíve a hideg nem számít nekik, a magyar tél nem tud egy kaunak megártani.
viszont az, hogy lehetősége sincs elbújni, már bőven kimeríti az állatkínzás fogalmát!
Halii!
Nekem kaukázusim van...neki van háza, nincs megkötve, több helyre is be tud menni, ha úgy érzi.
Abban pedig egyet értek a szomszédoddal hogy "úgyse menne be" mert ez igaz, tapasztalatból mondom...de ez kínzás h megvan kötve...jó az én kutyiim 1 éves és az udvaron alszik, ha esik az eső kint ázik XD és lenne hova bemennie de nem tesz...kitudja h miért??:D de ez akkor is kínzás! minden kutya más! van amelyik szereti a vizet, van aamelyik nem....szoval sztem szólj vmien állatvédőnek(?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!