Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan vegyem rá anyumat,...

Hogyan vegyem rá anyumat, hogy kapjak kutyát?

Figyelt kérdés

Minden megvan hozzá.Úgy értem pénzügyileg.

Csak anyu mondja azt mindig, hogy (idézem):

Apa és én nem tudunk felnevelni egy kutyát. Nem tudom mennyi ételt kell adni neki és nem tudom hogyan kell megtanítani a parancsszavakat....

2012. jan. 24. 17:33
1 2
 11/17 Titkos Név válasza:
Nálam is ez a helyzet csak macskát akarok szobámba plusz fiú vagyok!! :) nagyon boldog lennék ha macskát tarthatnék a szobámba... :) :)
2012. jan. 24. 18:07
 12/17 A kérdező kommentje:
Csak az a gond, hogy anyum azt hiszi, hogy neveletlen vok de nem vok az...
2012. jan. 24. 18:15
 13/17 Akiteki ***** válasza:
100%
Ezt mi aztán igazán nem tudhatjuk. Ha így van, az tényleg az ő saruk.
2012. jan. 24. 18:31
 14/17 A kérdező kommentje:
Egyéb ötletek?
2012. jan. 26. 17:31
 15/17 anonim ***** válasza:

Én 14 évesen hazaállítottam, a kutyámmal, tömbházban lakunk a 2-on.

Ha ezt nem teszem meg, nem élt volna csak pár hónapot mint a testvérei és nem 13 évesen szívbetegségben.

Anyu se akart kutyát, mindig ordibált, hogy nem kell.

Könyvekből neveltem, sok mindent tudott (ha akart), igaz puli volt benne és azok nagyon okosak, így könnyű dolgom volt vele.

Hisztizés meg sima zsarolás, semmi értelme.

2012. jan. 28. 15:01
 16/17 anonim ***** válasza:

Bocs az Offèrt! Mond azt h majdnem mindenkinek van kutyusa meg egyèb háziállata.

Nekem szerencsèm van mert az anyukám jobban szereti az állatokat mint az embereket( èn is).

Igy hát nekem elèg sok állatom van:5kutya,5macska,5hörcsög,2tengerimalac,2csincsilla,2törpe nyuszi,1japán táncoló egèr.

Èn is lány vok,13 èves ès kertes házban lakom.

2012. jan. 28. 17:33
 17/17 Mailerdeamon ***** válasza:

Ezek szerint ketten vagytok egy ellen? :)

Csak úgy tudod bebizonyítani neki, ha ad egy esélyt.

Csak egy ötlet: beszélhettek a helyi menhely vezetőjével, hogy szeretnétek egy problémamentes kutyust, de egyelőre csak meg szeretnétek ismerni néhányat közelebbről. Vigyétek őket sétálni, elmehettek velük haza is, játszatok vele a kertben, tanítgassátok, ilyenek. Ha anyukád látja, hogy elkötelezett vagy, meggondolhatja magát. Még az is lehet, hogy ha már látja a kutyát, megszereti.

2012. jan. 28. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!