Hogy szoktassam le a kutyámat arról hogy ne harapdáljon?
Nem tudom mennyi idős vagy, de képzeld el a szituációt, hogy majd lesz egy gyereked. És mikor már jönnek az fogai, ölbe veszed és megharap. Akkor mit csinálnál? Szájonvágod, hogy egy életre elfelejtse. Na pont ez van a kutyával is.
Egyszerűen nem hiszem el, hogy az összes ilyen szobacirkáló gazdájának ez a baja. Cseréljétek le őket plüsskutyára!
A kutyust kézzel sose szabad megütni....-.-
amúgy pedig ha harap rakd a szájába a saját lábát. Meg ha harap ne üvöltözz hanem sikíts fel, és egy 5 percig ne is foglalkozz vele, valószínű, hogy te is hamarabb hoztad el a kutyust mint kellet volna, és így nem tanulta meg a tesóitól a határokat.
Vegyél neki bőrből készült rágókát. Nekem magától nem nagyon szokta rágcsálni, tv nézés közben a kezemben tartom a rágókát, és az egyik felét akár 1 órán keresztül is rágcsálja.
Egyébként meg fogváltás után szerintem leszokik a harapdálásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!