Hogyan szoktassam a kutyám lassabb evésre?
Most jót nevettem:)))) Köszi.
Ja, nálunk van minden, nem sok meglepetést tud érni.
Falós kutyám is van. Mire kiosztom a kaját mindenkinek, Larácska már be is nyelte az egészet. Aztán a sarokban öklendezik. A tápra egy pohár vizet szoktam neki önteni, akkor nem tudja olyan hirtelen nyelni.
OFF:
Akiteki látatlanban rengeteget segített nekem és az öregfiúmnak, ha elsőre hülyeségnek is tűnt egy válasza, később a kutyám igazolta :) Abszolút semmit nem tudok róla, még azt sem, hogy férfi vagy nő, DE kutyás témában abszolút tisztelem a véleményét, így ajánlani is szoktam :)
Köszi, aranyos vagy. Mondjuk úgy, hogy néhány kérdezőnek lazán lehetnék a nagymamája, és kutyám is régebben van, mint itt az átlagéletkor.:))
Egyébként a másik, ami bevált (mert lusta voltam elmenni és ilyen falásgátló tálat venni), hogy a kuglófsütőt tettem a tálba. Annak a közepén is van egy nagy dudor és nem tudja olyan gyorsan befalni a kaját. A kuglófot meg úgyis a pékségben vesszük.
5 perc alatt falja be? Hm. Mennyit adsz neki? Biztos, hogy habzsol?
Az én kutyám igazán habzsolt, amikor kicsi volt, ő pl. 23 másodperc alatt falt be 15 dkg tápot.
De ahogy írták a többiek is, lehet kapni falásgátló tálat és napi 3-4 alkalomra kell elosztani a napi adagját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!