Beagle kutyával lehet kutyasuliba menni?
Figyelt kérdés
Csak azért,mert látom,hogy az ilyan helyeken nagyrészt németjuhászok vannak.2009. máj. 28. 15:14
1/7 anonim válasza:
Bármilyen kutyával lehet menni. A Beagle amúgy is munkakutya (akkor is ha most éppen nagy divat lett), szóval ajánlott is. Legfeljebb lesz egy-két tahó, aki azt hiszi, hogy ő nj-án kívül más fajta úgyse tud csinálni semmit, de ezeket le kell sz*rni.
2/7 anonim válasza:
Nyugodtan viheted a kutyusod kutyasuliba! Nincs fajtához kötve...:) Neki is és neked is jó program lesz!:)
3/7 anonim válasza:
Persze! Vidd csak nyugodtan.
Ha nem speciális suliról van szó akkor bármilyen kutyát (akár keveréket is) vihetsz kiképzésre.
És persze attól is függ, hogy mit szeretnél. Általában egy jó kutyasuliban többféle "osztály" szokott lenni: ovi (a kölyköknek), engedelmességi (kezdő és haladó), örző-védő (itt természetesen "túlteng" a németjuhász), + agilyti, dog dancing, frizbi, stb... (beaglenek esetleg valami nyomkövetős, vadászatos).
4/7 anonim válasza:
Ja és nekem is Beagle kutyim van és rendszeresen kapom a piszkálódást, mint pl.: "Hozhatod a desszertet..." meg a "Micsoda vérszomjas fenevad, vigyázz vele..." típusú beszólások, de ezeken jókat nevetek!:D
Nem kell vele foglalkozni!!!
5/7 anonim válasza:
bieglim van nekem is, visszük suliba szombat-vasárnap is, és nagyon ügyes:D sőt élvezi, hogy ott lehet
6/7 anonim válasza:
Elsőnek: nincs valmilyen szintem igaza azoknak ott az iskolában? Mikor fog úgy dolgozni s beagle mint egy német juhász (félreértés ne essék: nem szeretem egyébként a nj-t)? Szerintem nem is kéne egy csoportban járatni őket, mert mindkettőnek más az igénye tanulás terén, a jelleme... Szertinem a beagle a második ismétlés utűn megunja és nem lesz olyan lelkes míg a nj csinálná egész nap. Ez nem bántás, csak ez van. A nj-t erre találták ki... A beagle is munkakutya, de nem olyan típusú munkakutya mint amiket az iskolában csinálnak. Egy vadászaton az a nyerő ha maga dönt,de az iskolában nem fognak örülni neki ha saját maga dönti el, hogy szeretné most ezt csinálni... Vannak olyan helyekn ahol nem csak németjuhászok vannak hanem csak olyan kutyusok akik szórakozni jöttek és megtanulni az alapengedelmességet.
7/7 anonim válasza:
Bármilyen kutyával lehet menni. És ez elsősorban nem a kutyának kell :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!