Mi a véleményetek erről a tápösszetételről? "Happy Dog Supreme Sensible Neuseeland"
Szia!
Én Happy Doggal etettem eddig, ugyan nem ezzel a fajtával, de szintén a prémium tápjával. Szerintem a kukorica sok benne (látszik is, hogy sorolják, kukorica, kukoricaliszt). Szóval én emiatt váltottam, mert a mienkben is sok volt és nem tesz jót nekik.
Mi a Brit Care Lamb&Rice szuperprémium tápra váltunk, abban se búza, se kukorica nincsen, nagyon jónak tűnik az összetétele...
Igen.
Itt meg tudod nézni az összetételét és a www.argep.hu-n össze lehet hasonlítani, hogy hol a legolcsóbb.
Ha az adagolására kíváncsi vagy, akkor szólj és belinkelem azt is :)
Milyen fajta kutyusod van? Mennyi idős?
Jónak tűnik az összetétele, csak megpróbáltam az acanát, de hasmenés lett a vége és félek már váltogatni a tápokat. A HD-ból 250 grammot kap egy nap, ja és a lényeg: 1 éves magyar vizsla.
Köszönöm a segítséget!
Szerintem ha erre váltotok, ezt bírni fogja a pocija :), allergiás kutyáknak is jó ez a táp.
Mi egyébként azért váltunk HD-ről, mert 2-3 hetente előjön pár napra, hogy trutyisabb lesz a kakija, utána ugyan magától elmúlik, de azért nincs ez így jól. Én a kukoricára gyanakszom...
Figyelj, ha nektek nem lesz gondotok vele, akkor nyugodtan maradjatok ennél :)
Kevés olyan táp van, ami nem tartalmaz kukoricát, búzát egyébként. Ezt leszámítva tényleg nem rossz a táp, csak nekünk nem vált be. De ha nektek nem okoz problémát, jó kondiban lesz a kutyus, stb, akkor felesleges váltani :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!