Torgils kérdése:
Szeretnék törzskönyvet a kutyámnak?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom, hogy ha a szülőknek nincs TK-ja, akkor a kölyök csak B kategóriás TK-t kap. Ehhez tenyészszemle szűkséges. Hova mehetek? Mikor? Mennyibe fog kerülni? Amstaffom van és valamennyire utána néztem...a Fehován lesz tenyészszemle, de mi van, ha én most akarok azonnal?Bármikor megcsináltathatom???2012. jan. 23. 00:56
1/7 anonim válasza:
Ha a szülőknek nincs TK-juk, akkor a te kutyádnak sem lehet, B-kategóriás se.
2/7 anonim válasza:
Ha jól tudom, már csak egyes kis egyedszámú magyar fajtáknak (mudiknak) van ilyen lehetőség, mert a kihalástól megóvás a cél. Az amstaff finoman szólva nem egy ritka fajta, nagyon divatos lett sajnos. Legközelebb rendes tenyésztőtől vegyél.
4/7 anonim válasza:
Legközelebb törzskönyveset kell venni, nem ismeretlen eredetű szaporított kutyát, így nem több, mint egy Amstaffnak látszó kutya,nincsen róla papírja, hogy milyen fajta.
5/7 anonim válasza:
A Fehova rendezvényen az államilag elismert kutyás egyesületek vannak.
Meg kell nézned , egyáltalán van-e államilag elismert klub a fajtádnak. Ha van, lesz leírás , lehet-e B törzskönyvezni.
A MEOE más tészta. Némely fajtánál elvétve adnak ki B tk-et.
6/7 Akiteki válasza:
10:52
Valamit igencsak félreolvashattál. Nézd meg újra a nevezési felhívást a FeHoVa CAC-ra. Ugyanolyan MEOE rendezvény, mint más normális kiállítás.
Az államilag elismert törzskönyvvel annyit ér, mintha itthon rajzol egyet a kutyájának.
7/7 anonim válasza:
Nocsak...Nem kiállításosozok. Minő változások vannak...Talán még megérem, hogy újra egy kutyás társadalom lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!