Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szeretném kutyámat erősíteni,...

Szeretném kutyámat erősíteni, szélesíteni milyen módszereket ismertek? Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
itt a jóidő természetesen viszem úszni,mert az jó! futni most is futvelünk! de súlyokkal szertném vannak esetleg ilyen felszerelések?hol lehet kapni?
2009. máj. 28. 11:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
29%

Szia! Ne mondja nekem senki, hogy ez olyan jó a kutyáknak! Nem véletlenül írtam, amit írtam. A műsorban, amit láttam, a 2 éves kutyának voltak kikopva az izületei, és a agzdája még 2 évíg akar vele versenyezni.

Miért is?

Persze, a kutya is élvezi egy darabíg, de könyörgöm, jó esetben a 10 éves kutyának kopottak az izületei, és ő még csak 2. Mi ez, ha nem kínzás?

Van egy-két érem, oklevél, kupa, és egy 4 éves rokkant kutya!

Gratulálok Nektek.

Üdv.

2009. máj. 28. 16:35
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

ki mondta hogy ezek mi vagyunk? én nem terhelem túl a kutyámat, vigyázok rá, hobbi szinten és nem versenyszerűen űzzük ezt a sportot, de nem is a súlyhúzást, hanem a magasugrást, a kutya élvezi... és csak hozzátenném hogy állatorvoshoz is 2 havonta járunk, alapvizsgálatokon felül megnézi h a kutya állapota, megfelelő-e a korához képest az izületei is rendben vannak-e. és csak megsúgom h kitűnő egészségnek örvend a kutyám! fogadjunk h te a kutyádat 1 évben 1x látja orvos, amikor viszed a kötelező oltásra...és még én nem figylek a kutyámra....

ne vegyél egy kalap alá azokkal akik valóban tönkreteszik a kutyájukat, de ehhez nem csak ez a tábor tartozik, hanem az is amelyik minden tüzelésnél pároztatja a kutyáját h csak 1 kis pénze legyen. és én 2 éves koráig nem kezdtem el vele ezeket a kis "edzéseket". egyéb gyenge alapgyakorlatok voltak. azokról meg nekem is meg van a véleményem akik még kölyökkorban elkezdik ezt. de neked nem fogok magyarázkodni, csak leírtam gondoltam tudnod kellene h van ez és van a másik oldal, ha már így vélekedsz erről.

2009. máj. 28. 16:56
 13/16 anonim ***** válasza:
23%

Szia! Pont ez az, hogy Tv- műsorban, a "profi" szájából hangzottak el ezek a mondatok. Képzeld el akkor, aki nem "profi".

Mellesleg 3 kutyám van, ebből 2 lány, még soha nem szültek, pedíg fajtatiszta, törzskönyves közülük 2, egy pedíg mentett, pont egy szaporítótól, disznóólból.

Jó, aláírom, lehet sportolni a kutyával, de csak amíg az nem árt neki, úgy, mint az a versenyző kutyus, akit láttam.

Őt/Őket miért kell tönkretenni pár bajnoki címért?

A szememben semmi külömbség nincs egy ilyen gazda, és egy szaporító között.

Üdv.

2009. máj. 28. 17:02
 14/16 A kérdező kommentje:
Nah akkor tisztázzunk valamit, nem fogom tönkretenni a kutyánkat MERT SZERETEM nem évekig akarom vele ezt csinálni,nem minden nap,nem állandóan,kicsit legyen jobb a fizikuma a kutyának,erősödjön meg egy picit és be van fejezve! nem tonnákat fogok rá akasztgatni,csekély súlyt csak! a másik hogyha mindenki a MÉDIÁTÓL lenne ilyen okos mint te már éhen haltunk volna:D sok kutya a millióból aki így járt! gyenge kaja, tul hajszolták, kiégették időnap előtt a kutyát,mert vagány volt vele a gazdi!ÉN NEM SZÁNDÉKOZOM TÚLERŐTETNI,FÁJDALMAT OKOZNI NEKI! de nem fogok magyarázkodni! a másik aki lebunkózott mert én VELE ELLENTÉTBEN SZALONKÉPESEN FOGALMAZTAM! akkor lettem volan bunkó ha ugy írok egy olyan választ, olyan stílussal mint te,aki kérdésre nem válaszol,pedig nem dísznek van ott,de bir oltogatni!!!
2009. máj. 28. 18:11
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Tudod,az első hozzászóló vagyok... a nem hozzáértésemről csak annyit,hogy állatorvos vagyok... Ha tudnéd,hán kikopott izületű,nyomorék kutyát kellett már ellátnom,és hány ilyen csúcsgazdi kedvencét kellett elaltani a belenyomott szteroidok miatt,nem kérdeznél ilyet. Igazából nekem aztán tökmindegy,hogy mit csinálsz,a te kutyád. Kívánom,hogy pár év múlva ne kelljen ölben hordani pisilned is... Bár gondolom,az már nem kéne,mert az nem menő. Az ilyen emberekre egy patkányt se bíznék!!!

Súllyal futtatás... Gratulálok...

2009. máj. 29. 08:14
 16/16 A kérdező kommentje:
hagyjuk már ezt az orvos dumát! egy orvos választékosabban beszél nem vét helyesírási hibákat!ezt már annyian próbálták eljátszani!járj máshova hazudni! na de meg ha orvos vagy légyszives add meg az elérhetőséged,találkozhatnánk személyesen is,levinném a kutyámat is h nézd meg persze a vizsgálati díjat is kifizetem!benne vagy??komolyan beszélek
2009. máj. 29. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!