Szeretném kutyámat erősíteni, szélesíteni milyen módszereket ismertek? Mit ajánlotok?
Szia! Ne mondja nekem senki, hogy ez olyan jó a kutyáknak! Nem véletlenül írtam, amit írtam. A műsorban, amit láttam, a 2 éves kutyának voltak kikopva az izületei, és a agzdája még 2 évíg akar vele versenyezni.
Miért is?
Persze, a kutya is élvezi egy darabíg, de könyörgöm, jó esetben a 10 éves kutyának kopottak az izületei, és ő még csak 2. Mi ez, ha nem kínzás?
Van egy-két érem, oklevél, kupa, és egy 4 éves rokkant kutya!
Gratulálok Nektek.
Üdv.
ki mondta hogy ezek mi vagyunk? én nem terhelem túl a kutyámat, vigyázok rá, hobbi szinten és nem versenyszerűen űzzük ezt a sportot, de nem is a súlyhúzást, hanem a magasugrást, a kutya élvezi... és csak hozzátenném hogy állatorvoshoz is 2 havonta járunk, alapvizsgálatokon felül megnézi h a kutya állapota, megfelelő-e a korához képest az izületei is rendben vannak-e. és csak megsúgom h kitűnő egészségnek örvend a kutyám! fogadjunk h te a kutyádat 1 évben 1x látja orvos, amikor viszed a kötelező oltásra...és még én nem figylek a kutyámra....
ne vegyél egy kalap alá azokkal akik valóban tönkreteszik a kutyájukat, de ehhez nem csak ez a tábor tartozik, hanem az is amelyik minden tüzelésnél pároztatja a kutyáját h csak 1 kis pénze legyen. és én 2 éves koráig nem kezdtem el vele ezeket a kis "edzéseket". egyéb gyenge alapgyakorlatok voltak. azokról meg nekem is meg van a véleményem akik még kölyökkorban elkezdik ezt. de neked nem fogok magyarázkodni, csak leírtam gondoltam tudnod kellene h van ez és van a másik oldal, ha már így vélekedsz erről.
Szia! Pont ez az, hogy Tv- műsorban, a "profi" szájából hangzottak el ezek a mondatok. Képzeld el akkor, aki nem "profi".
Mellesleg 3 kutyám van, ebből 2 lány, még soha nem szültek, pedíg fajtatiszta, törzskönyves közülük 2, egy pedíg mentett, pont egy szaporítótól, disznóólból.
Jó, aláírom, lehet sportolni a kutyával, de csak amíg az nem árt neki, úgy, mint az a versenyző kutyus, akit láttam.
Őt/Őket miért kell tönkretenni pár bajnoki címért?
A szememben semmi külömbség nincs egy ilyen gazda, és egy szaporító között.
Üdv.
Tudod,az első hozzászóló vagyok... a nem hozzáértésemről csak annyit,hogy állatorvos vagyok... Ha tudnéd,hán kikopott izületű,nyomorék kutyát kellett már ellátnom,és hány ilyen csúcsgazdi kedvencét kellett elaltani a belenyomott szteroidok miatt,nem kérdeznél ilyet. Igazából nekem aztán tökmindegy,hogy mit csinálsz,a te kutyád. Kívánom,hogy pár év múlva ne kelljen ölben hordani pisilned is... Bár gondolom,az már nem kéne,mert az nem menő. Az ilyen emberekre egy patkányt se bíznék!!!
Súllyal futtatás... Gratulálok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!