Szeretném kutyámat erősíteni, szélesíteni milyen módszereket ismertek? Mit ajánlotok?
Súlyokat akarsz rátenni? Az miért jó szegénynek? Legszélesebb akkor lesz, ha úthengerrel átmész rajt.....
Mozogjon sokat, kapjon jó/és elég kaját, aztán elég széles lesz!
Gondolom AmStaff....
Szia! Éppen a napokban láttam egy műsort. A 2 éves súlyhúzó kutyának már el vannak kopva az izületei. Képzeld, mi lesz később! Tényleg kínzás szerintem, egy kutya nem erre való, hacsak nem szánhúzóról van szó.
Üdv.
nemcsak a mozgás,hanem a megfelelő táplálás is erősiti a kutyát.
Megfelelő fehérje mennyiségre van szüksége ahhoz hogy az izmai erősek legyenek,a csontozata szilárd legyen.
A munkakutya tápok, high energie tápok jók erre.
De nem szabad túl etetni se!
Nahát, hogy Te mekkora bunkó vagy!!!!!!!!!!!!
Tanácsot kérsz, utána meg ilyen stílusban válaszolsz!
Aztán ne csodálkozz, ha a kutyádat pár év múlva majd pisilni is ölbe kell majd kivinni.
Szánalmas.
látom itt is van 1-2 hozzáértő ember...pff. amint olvastátok a kérdező nem azt mondta h túl terhelné a kutyát. nekem is ilyen kutyám van és tényleg vigyázni kell h fokozatosan legyen szoktatva. olyan tápot kell választani amiben eleve van az izületerősítő anyag. legalább ő kérdez és nem egyből rak rá cuccokat, de látom hogy itt 1-2 hsz-en kívül a kérdésre nem tudta megadni a választ senki sem, cask fikázni tud. ha ismernék az ilyen kutyákat és tudnák h mikor kell elkezdeni az ilyen sportot és mit bír a kutya akkor nem lenne senkinem sem ekkora pofája. és szerintem jogos a felháborodása, úgy látom utolsó válaszoló te már ebbe is csak azért kötsz bele h írhass ide valamit.na EZ szánalmas, ahogyan te a hozzánemértéseddel írod a véleményedet! és én sem hagynám szó nélkül ahogy fikáznak az olyanok akiknek semmi közük a dolgokhoz. és megkérdezném hogy MILYEN stílusban?! nem egyből azzal kezdte hogy BUNKÓK... na hát ennyit rólad.
egy sztafi gazda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!