Első kutyásnak milyen könyvet ajánlanátok?
A legjobbak.
Cesar's way, aztán How to raise the perfect dog.
Illetve érdemes megnézni a DVD-it.
Biztos jók, sokan dicsérik, én kíváncsiságból beleolvastam, de bevallom nem tetszett. Energia ide meg energia oda... nekem ez nem jön be. Korom Gábor: Neked ugatok, nem kifejezetten kölyök kutyás, de ezt is sokan szeretik, akkor ott vannak a Fennel könyvek...
Nézz körül egy könyvesboltban (akár online) olvasgasd el amit írnak a könyvekről, bemutatószöveg.... és amelyik hozzád közelebb áll azt kezd el olvasni/megvenni.
Felesleges Cesar Millan könyveket venned, ha nem tetszik neked se ez az energiás dolog, ha bejön, akkor hajrá.
Felesleges bármit vennie, mikor ott a torrent :)
Cesar Millan módszerével először én is szkeptikus voltam, de mikor elkezdtem nézni a tv műsorát, elolvastam egy könyvét és kipróbáltam, rájöttem, hogy működik.
Úgyhogy én is mellette voksolok.
21:00 Persze, az is ott van, de nem reklámozzuk!
Kérdezőnek:
Itt el tudod olvasni a csodálatos kutyadokit, vagy csak beleolvasol:
Amúgy TV-ben is, ha néha néztem nekem Victria Stilwell sokkal szimpatikusabbnak tűnt, hozzám is közelebb áll a jutalmazó módszer, mint a büntető. Érdemes pár részt megnézni az ő illetve Cesar műsorából is, mindkettőben vannak jó dolgok és a különbséget is észre lehet venni.
Ennek a cikknek a végében van egy egész jó összehasonlítás a 2 ember módszereiről:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Miért imádják ennyire Cesar Millent mindenki? Én a kutyám közelébe sem engedném, mert undorító, ahogy bánik az állatokkal, rugdossa őket, ahogy hozzájuk nyúlik, egyszerűen felháborító. Most komolyan ti egy olyan embert istenítetek és követtek, aki ha a kutya valamit csinál, akkor jól belerug, utána ha ideges lesz, a fojtóval lenyugtatja? Szánalmas és gusztustalan. Ti nem veszitek észre ezeket? Vagy ti is élvezitek ezt a módszert?
Ebben a videóban is, a kutyák 90%-a csak még idegesebb lesz a rugdosás és agresszió hatására. Nézzétek meg pl. 2:10-től, hát gyomorforgató látvány! És ilyet leadnak tv-ben, szinte már állatkínzás!
Te valószínűleg az a fajta ember vagy, akinek az is gyomorforgató, mikor az anya kutya megharapja a kölykét nevelési szándékkal.
Nem azért rúg a kutyába, mert szereti rugdosni őket.
Igazából sokkal többet tett a kutyákért, mint te valaha fogsz.
Mellesleg nem istenítettem, annyit írtam, hogy kipróbáltam a módszerét és bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!