Lehet-e baja a kutyának ha macskatáppal etetik?
hosszú távon lehet baja, fordítva meg a macskának lehet baja(vagyis ha mindkettő kutyatápot kapna), de macskának kevesebb idő is elég, ugyanis a mcskatápban van taurin, mert a macskáknak szükségük van rá, de a kutyáknak nincs.
Kimérős táp magában nem biztos, hogy jót tesz neki, még ha kutyatáp is( 4% hús, marhavér, gabona és ízesítőszerek: ebből állnak a legolcsóbb tápok)
Szerintem ez csak az emberek hülyesége.....
Miért lenne baja??!!!Ugyanolyan kaja,mint a másik csak kisebb szemű....
Nah,mindegy.
A mai világban már minden káros mindenre...Az is ha levegőt veszel.
előzőnek: nem ugyanolyan! a macskáknak más arányban van szükségük a tápanyagokra mondjuk ez nek akkora eltérés, szal azzal nem is lenne baj, hanem a macskáknak taurinra van szükségük a kutyáknak meg nem!
egyiknek sem jó, ha pl az kap a táppal valamit akinek nem kellene, amelyiküknek meg kéne, annak hiányzik a kajájából...
Utolsó: ez baromság.
Direkt megnéztem egyszer az olcsóbb kaják összetételét, és szinte tök ugyanaz volt a két fajtáé, egyedül a kaja mérete volt más. Ha Pedigree-ről meg Whiskasról van szó, ott biztos raknak bele valami extrát, hogy járhasson a szájuk, de a Morzsi meg a Molly teszem azt tökre ugyanaz, és a kérdező szerint is olcsót kapnak, szóval szerintem nem lesz baja a kutyának. Meg aztán ezek szerint nem egy túltenyésztett ölebről van szó, a keverékek meg sokkal ellenállóbbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!