Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A tuzeles elott lehet szintele...

A tuzeles elott lehet szintelen huvelyfolyasa a kutyanak?

Figyelt kérdés
Lassan esedekes hogy tuzelni fog a kutyusom,ami utan 4 hettel ivartalanittatva lesz.Igy tanacsolta a doki.De most valamilyen szintelen,szagtalan kicsit nyulos valadek jon a nemiszervebol,de meg nincs az megduzzadva mint tuzeleskor.Lehetseges hogy a tuzeles elojele?vagy esetleg fertozes?mert a doki szerint tuzelni fog par napon belul,azert van ez.De mas szuka kutyusomnal meg nem vettem eszre hogy igy kezdodott volna,csak rogton megduzzadt es verezett.De neki nem,es kisse aggodom,hogy normalis e ez?
2011. nov. 10. 15:05
 1/4 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2363422-valak..

Már bocsi, de igazán felhívhatnád az orvost ahelyett, hogy napjában többször felteszed ugyanazt a kérdést.

2011. nov. 10. 15:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Egesz nap az orvossal konzultalok,mar mas orvosokat is hivtam,es a tuzelesre fogjak,mert teny hogy esedekes hogy tuzelni fog,azt mondtak elofordul elotte valadekozas.En meg ezt nem hallottam,ez uj volt nekem,ezert a netet bongesztem,hogy van e ilyen,de nem talaltam ilyesmit,ezert irtam ide,hogy esetleg vki hallott e ilyenrol.Eddig a gyulladasra gyanakodtam,de az orvos szerint kizart,mert nem lazas,megmertem a lazat es teljesen jol van.Azert irok ide,mert ujabb es ujabb variaciokat hallok erre,ugy az orvosoktol,mint itt a gyakorin is,ezert rakerdezek,pusztan azert mert AGGODOM.Mi mast tehetnek,ha azt mondja nem egy orvos,hogy varjak vele meg egy ket napot,mert lehet tuzelni fog,es ha nem,vigyem el vizsgalatra.Es kulonben meg akit zavarnak a kerdeseim,nem kell ra valaszolni,mert igy ertelmetlen az egesz.
2011. nov. 10. 15:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Figyi ha ivartalanítva lesz akkor már teljesen mindegy. Lehet méhgyulladás előjele de valószínűbb egy hüvelyi fertőzés (hüvelyhurut)ez antibiotikummal jól kezelhető
2011. nov. 10. 16:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Az előzővel értek egyet, szerintem is hüvelygyulladás (az én kutyámnál az volt), antibiotikumot kapott, amit 5 napig kellet szednie. Ezután kezdett tüzelni.
2011. nov. 10. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!