Szeretnék német dogot, azt hallottam, hogy nagyon megbízható gyerekek mellé. Nekem 3 lányom van . Ahogy a videókat néztem akkor találtam ezt, amit ámulva néztem, nem így olvastam róluk. Menhelyről szeretnék egy 5éveset elhozni. Merjem a videó után?
"A kérdező kommentje:
azt mondták a menhelyen,hogy nagyon nyugodt, kedves kutya, kan és más kanokkal is nagyon jól megvan, nem domináns, inkább egy nagy mamlasz:)"
Nos, akkor mire vársz? :-) Siess hozzá és hozd el gyorsan! :-) De látom ez a kérdés nem mostani, már 1 hónap eltelt, nos, hogyan döntöttél?
Nekem gyerekkorom óta a dogok a kedvenceim, mert egyáltalán nem agresszív típus, ha jól van nevelve, és igen tekintélyt parancsoló a megjelenése. Sajnos vagy nem sajnos, nem látok sokat az utcán belőlük, Jó, mert nincsenek agyontenyésztve, rossz, mert nem tudok bennük gyönyörködni, ha véletlen meglátok egyet :-)Nem élnek sokáig, de mindig vannak kivételek, függ a tartástól, a genetikától. Olyan dogról hallottam, aki beengedett bárkit, de kifelé már senkit :-) Sok hely kell nekik, egy olcsó matracot célszerű beszerezni, amin alszik :-)
Általánosítani nem szabad, mindig vannak kivételek. Ha nem foglalkoznak 1 kutyával, akkor isten csapása, pláne igaz ez egy nagy termetű fajtánál.
Szia!
Nekem szinte mindig volt dogom..Most is egy 4 hónapos kan,tenyészetből(Nílusparti kennel),imádnivaló.A legmesszebbmenőkig rá merem bízni a családom.Az előző mikor költöztem,beengedte a rakodókat és ki is..de amikor a harmadik fordulónál a két gyerekem is a lakásban volt...A 11 éves lányom húzta el az ajtóból,mert oda be nem tette a lábát senki...Jó kutya de nevelni kell.80
2 fele dog van
a kedves aranyos vicces es majdmegeszem
es a bolond harapos veszelyes
Neveles kerdese hogy milyen lesz. Egyedul a neveles donti el. Nekem eddig 2 nemetdogom is volt, imadtam oket, mostis imadom Merlit, egy merle nemet dog majdmegeszem olyan edes neha :)) batran hozd el, csak mindig kutyaallo ruhaban talalkozz vele :) sok sikert!!(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!