Ti is beszélgettek a kutyátokkal?
Figyelt kérdés
2012. jan. 20. 15:40
22/24 anonim válasza:
főleg mikor lent sétáltatom és huzna a másik kutyához ,de az vicsorog meg ugat mind egy idegbeteg olyankor szoktam neki mondani, hogy gyere ő nem akar haverkodni. meg mikor a másik utya pórázon van ő meg rohangál fel alá mint egy őrült, hogy állj már le azt se látja merre vagy...
23/24 anonim válasza:
Én mindig beszélgetek vele. Vagyis inkább csak beszélek hozzá, mert ő ugye nem tud válaszolni :D Lehet, hogy a szomszédok kicsit hülyének néznek de nem érdekel, én nem tudok úgy játszani vagy foglalkozni a kutyámmal, hogy nem beszélek hozzá.
24/24 anonim válasza:
en is szoktam beszelgetni a kutyammal. es sztem ha egy ember szeretettel szol egy allathoz akkor az megerzi h szereted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!