Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egyet értetek azzal, hogy a...

Egyet értetek azzal, hogy a Radikális Állatvédők a szaporítókat veszik most célba?

Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy az állatkínzásos esetek után ez lesz a következő célpontjuk. Mivel nem büntethetők a szaporítók, ezért puszta kézzel kívánnak igazságot tenni.
2009. máj. 27. 10:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%

Igenis ez kéne, és több ilyen tökös csávó kellene!

Az összes mocskos férget, akik állatot kínoznak, vagy az ő halálukból él meg annak dögkútba van a helye! 5-6 mocskot bedobni 1 dögkútba és ott rohadjanak meg ahol vannak, és akkor majd talán nem leszenk iylen bátrak a sintérek, és a kutyaviadalok száma is drasztikusan csökkeni fog, és a szaporítókat is talán vissza lehetne szorítani!

100% melletük állok, MAGYARORSZÁGON vagy! Törvény, meg jogszabály HAHAHAHAHAHA

Vipera, ököl, kivert fog, ez ma a törvény a jogszabály Magyarországon!

Nem sírnákozni kellene ! Ha tehetem bármit elkövetek azért hogy egy állatot megmentsek!

"önbíráskodás" és akkor ?? Valaki más tesz is valamit rajtuk kívül ?? Senki semmit , a Kormány meg szarja le az egészet !

Mindeni várja a csodát , és csak egyre lejebb megyünk !!

Mert bizony ha nem teszünk .....ez mind csak rosszabb lesz !

2009. dec. 17. 13:25
 12/16 anonim ***** válasza:
83%
Az a baj, hogy a legális megoldással nem lehet semmire sem menni... most őszintén, van bárki, akinek jogi úton sikerült elérnie, hogy egy szaporítótól hivatalosan elvegyék a kutyáit?... Maximum a mudigyáros pasitól, de rajta kívül én egy esetet sem ismerek... az állatvédők nem is mernek fellépni ellenük, inkább a vásárlókat piszkálják... pedig nem feltétlen a vásárlókat kellene megszégyeníteni, nem ők fogják az egy darab olcsó kutyájukat rosszul tartani, hanem az, aki kertecekben 100 yorkit szaporít... mégis, könnyebb bántani azt, aki esetleg megveszi tőlük a kutyát, és utána tisztességesen tartja, mint azt, aki gyártja őket... mert ugye az állatvédők is félnek a szaporítóktól...
2009. dec. 17. 14:21
 13/16 anonim ***** válasza:
76%
IGEN, sajnos a mi fejletlen országunkban ezt nem lehet másképp megoldani. Kell hogy féljenek valamítől(állatkinzók és szaporítok is), mert egyenlőre büntetlenül tehetnek akár mit.
2009. dec. 17. 22:02
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly hoztam vissza az egyik kutyámat egy olyan családtól, akik vásárlás előtt fél évig jártak hozzánk, ismerkedni a kutyákkal. Amikor a picik megszülettek, ajándékokkal, játékokkal halmozták el a kiskutyákat. Azt gondoltam álmodni sem lehet jobb gazdit. 1 évig zökkenőmentes volt a kapcsolattartás, aztán kezdődött a cirkusz. 20 honaposan tudtam elhozni a kutyát, mert 3nm-en tartották csonntá soványodva, nem volt egy háza semmilye. A hivatalos szervek, csak a vállukat vonogatták. A végén még nekem kellett fényesre nyalnom a seggüket, hogy valahogy kikuncsorogjam a kutyát. (szerencsére most nagyon jo gazdija van)

Na hát megmondom őszintén ott elkélt volna egy-két pofon.

2009. dec. 18. 08:32
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Én ennél a "szaporító-ügynél" azt látom a legnagyobb problémának, hogy az emberek nem értesülnek megfelelően. Ha nem olvasgatnám rendszeresen ezt az oldalt, akkor én sem tudtam volna, hogy a macskának és nekem is jobb az ivartalanítás. Az állatorvosok sem hangsúlyozzák ezt eléggé, sőt, valahol meg sem említik. A legtöbb ember vesz vagy kap egy kutyát/macskát, és "csak úgy tartja", mindenféle előzetes tájékozódás és utánanézés nélkül (mint pl.: mit kéne ennie, milyen körülmények között tartható, mikor kellene állatorvoshoz vinni stb.), mondván: "a régi macskákat/kutyákat sem oltották rendszeresen, házi koszton éltek és mégis megmaradtak"!

Szeintem a békés úton való TÁJÉKOZTATÁSSAL kellene kezdeni ezt az egész ügyet. Az embereknek értesülniük kell a szaporítás következményeiről.

Szerintem nem csak porszemek vagyunk, igenis sokat tudunk tenni azzal, ha legalább csak az ismeretségi körünkben beszámolunk az ivartalanítás fontosságáról. Gondoljátok el, mennyi életet menthettek meg már azzal is, ha csak egy gazdit avattok be! Félévenként egy alom olyan 5-6 kölyökkel és azok utódai... Rengeteget!

2009. dec. 18. 12:43
 16/16 Mátyás97 ***** válasza:
Én elítélem az erőszakot. De tisztelem őket, amiért ennyire figyelnek az állatok jogaira. HAJRÁ RADIKÁLIS ÁLLATVÉDŐK!!!!
2013. márc. 26. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!