Egyet értetek azzal, hogy a Radikális Állatvédők a szaporítókat veszik most célba?
Igenis ez kéne, és több ilyen tökös csávó kellene!
Az összes mocskos férget, akik állatot kínoznak, vagy az ő halálukból él meg annak dögkútba van a helye! 5-6 mocskot bedobni 1 dögkútba és ott rohadjanak meg ahol vannak, és akkor majd talán nem leszenk iylen bátrak a sintérek, és a kutyaviadalok száma is drasztikusan csökkeni fog, és a szaporítókat is talán vissza lehetne szorítani!
100% melletük állok, MAGYARORSZÁGON vagy! Törvény, meg jogszabály HAHAHAHAHAHA
Vipera, ököl, kivert fog, ez ma a törvény a jogszabály Magyarországon!
Nem sírnákozni kellene ! Ha tehetem bármit elkövetek azért hogy egy állatot megmentsek!
"önbíráskodás" és akkor ?? Valaki más tesz is valamit rajtuk kívül ?? Senki semmit , a Kormány meg szarja le az egészet !
Mindeni várja a csodát , és csak egyre lejebb megyünk !!
Mert bizony ha nem teszünk .....ez mind csak rosszabb lesz !
Tavaly hoztam vissza az egyik kutyámat egy olyan családtól, akik vásárlás előtt fél évig jártak hozzánk, ismerkedni a kutyákkal. Amikor a picik megszülettek, ajándékokkal, játékokkal halmozták el a kiskutyákat. Azt gondoltam álmodni sem lehet jobb gazdit. 1 évig zökkenőmentes volt a kapcsolattartás, aztán kezdődött a cirkusz. 20 honaposan tudtam elhozni a kutyát, mert 3nm-en tartották csonntá soványodva, nem volt egy háza semmilye. A hivatalos szervek, csak a vállukat vonogatták. A végén még nekem kellett fényesre nyalnom a seggüket, hogy valahogy kikuncsorogjam a kutyát. (szerencsére most nagyon jo gazdija van)
Na hát megmondom őszintén ott elkélt volna egy-két pofon.
Én ennél a "szaporító-ügynél" azt látom a legnagyobb problémának, hogy az emberek nem értesülnek megfelelően. Ha nem olvasgatnám rendszeresen ezt az oldalt, akkor én sem tudtam volna, hogy a macskának és nekem is jobb az ivartalanítás. Az állatorvosok sem hangsúlyozzák ezt eléggé, sőt, valahol meg sem említik. A legtöbb ember vesz vagy kap egy kutyát/macskát, és "csak úgy tartja", mindenféle előzetes tájékozódás és utánanézés nélkül (mint pl.: mit kéne ennie, milyen körülmények között tartható, mikor kellene állatorvoshoz vinni stb.), mondván: "a régi macskákat/kutyákat sem oltották rendszeresen, házi koszton éltek és mégis megmaradtak"!
Szeintem a békés úton való TÁJÉKOZTATÁSSAL kellene kezdeni ezt az egész ügyet. Az embereknek értesülniük kell a szaporítás következményeiről.
Szerintem nem csak porszemek vagyunk, igenis sokat tudunk tenni azzal, ha legalább csak az ismeretségi körünkben beszámolunk az ivartalanítás fontosságáról. Gondoljátok el, mennyi életet menthettek meg már azzal is, ha csak egy gazdit avattok be! Félévenként egy alom olyan 5-6 kölyökkel és azok utódai... Rengeteget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!