Menhelyen segíthetek?
13 éves lány vagyok és nyáron szeretnék önkéntes lenni.
Bármit elvállalnék a menhelyen.
Egyébként Tapolcán segítenék, de nem tudom, hogy a korom miatt engedike.
Szia!:)
Nagyon szép terv, beszélj a menhellyel, de mivel pénzt nem kapsz cserébe - hiszen ezért önkénteskedés -, ezért szerintem semmi akadálya a projektnek!:)
igen...
gondolom, megsétáltathatsz kisebb testű kutyusokat, etethetsz, kicsit takaríthatsz a kenneleknél...:)
bocsi, hogy ennyit kérdezek,de
fürdetni, a nagyokat is sétáltatni, gondozni, játszani velük.
ez is jöhetne?
A legtöbb helyre 13 évesen egyedül nem engednek be, maximum szülői felügyelettel. Egy menhelyen nem olyan kutyák vannak, amilyenekkel a parkban találkozol, ők neveletlenek, problémásak, ugrálnak, karmolnak, harapdálnak. Egy 13 éves nem tudja még kezelni az ilyen kutyákat és a menhely dolgozói nem tudnak folyton a sarkadban lenni, hogy megvédjenek, ha az egyik kutya nem hagy békén. Győzd meg a szüleidet vagy nagyobb testvéredet, ha elmúlt 18, hogy menjetek ki együtt.
A menhelyen való dolgozás amúgy sem azt jelenti, hogy dobálod a labdát a kutyáknak meg fürdeted őket. Kutyaszart kell takarítani a kennelekből, a beteg kutyákat kezelni, ami sokszor nem egy szép látvány. Még kicsi vagy ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!