Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Büntetik ha a Boxer füle le...

Büntetik ha a Boxer füle le van nyírva, hogy fel álljon?

Figyelt kérdés

Láttam sok videóba, képeken, 101 nagykutya sorozatba, de nem tudom 100%-osan hogy büntetik-e.

-És a farkával mi a helyzet?

2012. jan. 17. 19:40
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon aranyos a boxi pofija ha nincs vágva a füle. Ha le van vágva akkor olyan vadnak, veszélyesnek tűnik. Persze ez csak a látszat tudom de nekem akkor is aranyosabb rendes füllel de hosszú farokkal valahogy furcsa vagy inkább szokatlan.

Ha nem találták volna ki a kupirozást így szoktuk volna meg és nem filóznánk rajta.

A szomszédom óriásnacijának is csak a farka volt vágva a füle maradt. Nagyon helyes volt.

2012. jan. 17. 20:05
 12/35 anonim ***** válasza:
és honnan tudják, hogy ki volt az az orvos? vagy ki jelenti? Vagy ha a tenyészőnél lett vágva a gazda se tudja megmondani ki vágta max nyomozó munkával lehetne ezt visszakövetni azt pedig biztos senki nem csinálja meg
2012. jan. 17. 20:05
 13/35 anonim ***** válasza:
Én nem láttam még olyan boxert aminek a füle fell van állítva. (bocs nem tudom hogy mondják)
2012. jan. 17. 20:06
 14/35 anonim ***** válasza:
szerintem a fülvágás nagyon macerás, hogy tényleg szépen meg is legyen csinálva ezért hobby kutyáknál se olyan gyakori pl boxerben aminek a fül alapból jól is áll (szerintem) a farokvágás fél perc és a kutya még nincs 4 napos, könnyen és gyorsan megvan ezért azt gyakrabban vágják
2012. jan. 17. 20:12
 15/35 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Tudom, hogy aranyosabb ha lelógó füle van, de úgy ijesztőbnek, vadabbnak tűnik ha kupírozva van.
2012. jan. 17. 20:24
 16/35 anonim ***** válasza:
38%

Aki azt mondja hogy ronda a boxer, dobermann, dog úgy hogy nincs vágva a füle, azaz kupírozva, az csak azért van, mert megszokták az emberek hogy brutál módon régóta nyesik, vagdossák a kutyákat. Én nem tudnám megcsonkítani egyik állatot sem. Érdekes a labrador feje nem ronda? Ugyanolyan füle van mint a boxernek eredetileg...

Azoknak kéne fülét-farkát levágni aki támogatja ezt! Ez a véleményem.

Meg hogy a mozgását korlátozza vagy befolyásolja... a német juhásztól kezdve hadd ne soroljam a rendes hosszú farkú kutyákat, egyik se jár "bénán" csak mert megvan a farka.

2012. jan. 17. 20:34
 17/35 anonim ***** válasza:

nem mondtam, hogy "bénán" jár de ha nincs farka a kutyának teljesen más a mozgása mintha lenne, nálunk is szoktak lenni olyan kicsik akiknek van farka (általában a németek és az osztrákok foglalják le őket és már 3 naposan kérni szoktam a foglalót és akkor marad farkinca), nagyon más a mozgásuk nekik és nekem felnőve se tetszenek az egész test hosszabbnak tűnik az arányai mások a kutyának. Általában már várom mikor viszik el az ilyen kicsiket...a látványát se bírom.

ÉN nemszeretem, mindenkinek szíve joga eldöntetni mit akar.

Egyébként bírom az olyan nagy "állatvédőket" akik soha semmit nemtettek le az asztalra de nagyon tudják mondani micsoda kínzás.

Én a 80 as évek óta kutyázom, tenyésztek, kiképzek, kozmetikázok, kiállítok járok menhelyekre segíteni, pénzt és időt áldozok a kóbor kutyákra.

Mindig azok akadnak ki legjobban akik soha életükben nem láttak ilyet (és nemcsak a műtétet magát hanem a kölykök reakcióját, azt, hogy alapból a kicsiket ez nem zavarja, minimális fájdalommal jár. Nekem a kislányomnak 1 évesen lett lyukasztva a füle, na ő sírt és napokig nyafogott utána a kutyáknak a fülvágás semmi.. (már sok helyen lézerrel végzik ha felébredt a kutya már olyan mintha meg se történt volna, van,hogy fel se tűnik neki) Ennyi erővel a szűrések is kínzás hisz ott is altatjuk a kutyát pl Dp nél és pont annyi a lábadozása abból mint ebből (kb 1 óra míg magához tér és ennyi) A farokvágás pedig kb 1 perc még érzésteleníteni se kell olyan szinten semmi, egy pillanatig fáj a kicsiknek majd mennek szopni az anyjukhoz és ezzel vége is van...

2012. jan. 17. 20:54
 18/35 anonim ***** válasza:
30%

Eleve nem értem az ilyen embereket. Átszabatják a kutyájukat, mintha valami dísztárgy lenne. Ráadásul beleszólása sincs szerencsétlennek.

Gyerekeden nem tetszik valami, viszed plasztikai sebészhez?

2012. jan. 17. 21:12
 19/35 anonim ***** válasza:
59%
hát a fiam körül van metélve a kislányomnak 1 évesen volt lyukasztva a füle... nekik se volt beleszólásuk
2012. jan. 17. 21:17
 20/35 anonim ***** válasza:

és ha tényleg zsidó?

Akkor most pont te vagy a paraszt, okostojás!

2012. jan. 17. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!