Büntetik ha a Boxer füle le van nyírva, hogy fel álljon?
Láttam sok videóba, képeken, 101 nagykutya sorozatba, de nem tudom 100%-osan hogy büntetik-e.
-És a farkával mi a helyzet?
Úgy mondják kupírozva van a füle. Remélem hogy büntetik. Van még olyan doki aki elvégzi, de én lelőném a dokit is. Minek kínozni a kutyát.
Figyelj! Én múltkor láttam egy fiatal csíkos-fehér mellényes boxert a parkban, hosszú farka és lelógó füle volt, de valami elképesztő gyönyörű volt. Ahogy csóvált az meg egyenest elgondolkodtató hogy eddig mi a bánatért vágták le? A fülét meg pláne...
nem büntetik bár elvileg most jan 1 től a fülvágás tiltva van (mondjuk ebben nem vagyok 100% biztos mert mindenhol mást olvastam az eredeti végrehajtási rendeletet még nem találtam)
Vannak országok ahol lehet és vannak ahol nem.
A farkat vágni nem tilos.
Tényleg büntetik?
De tényleg szép a sima boxer itt egy link: [link]
Én olyan boxert ismerek, akinek a farka vágva van, de a füle nem. Nekem így tetszik a legjobban.
Múlt héten kerestem rá amúgy, találtam állatorvost, aki megcsinálja, az aktuális törvényt nem ismerem.
A farok vágást nem büntetik. A kupírozást nem tudom.
De remélem nem mert nekem nagyon csúnyák azok a Bexerek, Debbermanok stb.. aminek nincsen kupírozva füle ill. vágva farka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!