Hol találom azt a legjobb kutyakozmetikust aki csau csau kutyusom küllemét rendbetenné?
országos szinten is akár, elsősorban pest megye,
Amikor terhes lettem nem fésültem és összecsomósodott a szőre, félek, ha levágják, elveszti szépségét
köszi
Ha hagyja a "kínzást", akkor Te magad is rendbe tudod tenni. Alaposan kifésülöd, amit már lehetetlen, azt óvatosan, minél kisebb darabot kivágod vagy picit felvágod, hogy tovább lehessen fésülni. Utána fürdetés, szárítás, és még egy nagy fésülés. Szánj rá egy napot vagy akár kettőt, még a kutya is élvezni fogja, hogy körbe van rajongva.
Az a baj a kozmetikusokkal, hogy ha pont szar napja van, le fogja tolni nullás géppel, ami után ebben a melegben még hőgutát is kaphat... az állandó bűzmirigy nyomkodásról ne is beszéljünk. Ez csak az én véleményem, nem kell lehurrogni. Nyilván ha pulim lenne vagy afgán agaram, a nagyobb, komolyabb munkákat én is kozmetikusra bíznám.
Zsidai Helga a 3. kerületben nagyon lelkiismeretes, hosszú szőr párti, tehát nem fogja letolni a szőrét (én a havaneseimet viszem hozzá). Neki shi-tzui vannak, hosszú szőrben, és igyekszik mindenkit lebeszélni a hosszú szőrű kutyák kopaszra nyíratásáról. Én bátran merem őt ajánlani. A kutyák is imádnak oda járni. És ami
poziítvum még, hogy nem fog elküldeni mint sok kozmi hogy gyere a kutyáért 1-2 óra múlva, hanem ott megvárhatod a kutyát. És szívesen bontogat csomókat, nem adja fel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!