Kutya az állatkertben. Csak szerintem nem való oda?
Többek között ezért sem járok állatkertbe. Ami másnak jó kikapcsolódás engem elborzaszt.
De ez a kutyás dolog ez nagyon kemény, nem is tudtam hogy vannak mudik.
15 évesek voltak, 15 éve adta a tenyésztő az állatkertnek
Amikor én tavaly nyáron ott voltam, már csak egyiket láttam ... teljesen apatikus volt nyomorult állat. Ott bögtem a keritése mellett.
Írtam a mudi mentésnek, ők szóltak a tenyésztőnek és ő állítolag elment megnézni, mi van vele. De nem tudom mi lett a vége ... én többet abba az állatkerbe nem megyek az tuti.
Írhatnál te is a mudi mentésnek ... netboardon megtalálod öket. Talán akkor történe valami, ha többen piszkáljuk Öket.
Elöző
szia!
Nyíregyházán pulik vannak, és egy basset hound. A basset teljesen egyedül van a kennelében... De a pulik is kis helyen vannak.
Ha belegondolok, hogy az egy szem mudimmal mennyit kell foglalkoznom, hogy mennyit futtatom, játszok vele, és még neki ez sem elég... szegény állatkerti mudik, pulik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!