Az óriás snauzer mennyire való panelba?
Nagyon érdekelne hogy mi motiválja azokat az embereket akik szükségét érzik hogy mások fölött ítélkezzenek állandó jelleggel...
Igazából valószínűleg megbánom, de... kérdező, mi közöd van hozzá hogy más tart-e panelban schnauzert vagy nem...?
Te magad mondtad hogy a kutyus sétáltatva van baromi gyakran. Akkor mi a "gond?"
Ez az egyik olyan téma ami a legjobban ki tud akasztani, igen, persze, a panellakóknak nem kellene hogy bármilyen állatuk legyen, mert kínzás sőőőt ők maguk is kínlódnak pusztán azzal hogy panelban laknak, ó a borzalom, a horror!!!...
A másik, hogy le kellene már állni azzal hogy egy kutya mozgásigényét a termete alapján határozzák meg -ebben az esetben a schnauzer mozgásigényes, igen, viszont most a többi alkalomról beszélek amikor mindenki "úristen egy masztiff panelban állatkínzó!!!"- de hogyha egy westie van panelban az oké mert az picike. Könyörgöm attól még egy terrier, nem egy öleb, nem fog ücsörögni egész nap attól, hogy a termete apró.
Na jó, már nagyon elkanyarodtam a témától. Szerintem örülj hogy a snaci gazdája ilyen felelősségteljes és ennyit foglalkozik az állatával, ennyi időt/energiát fektet bele, mosolyogj hogy mennyire jó hogy vannak ilyen emberek, és hagyd abba az ítélkezést mert az csúf dolog.
Nekem is egy nagy testű kutyám van(nj-roti keverék kb. 60 kg)kutyám van panellakásban.Leírom a napi rendünket,hogy lásd mennyire sokat van mozgatva:
reggel 4:30-tól 5:15-ih kb egy séta
ha hazajövök melóból kb dél körül megint min 40 perces séta
délután 4-től fél 5-ig megint egy séta
és este fél 7-től fél 8-8-ig séta.
És ez csak hétköznapra vonatkozik.
Hétvégén meg általában kirándulni megyünk a közeli erdőkbe több kutyával ahol szabadon futkorászhatnak több órán keresztül.
Szerintem sok kerti kutya fele ennyit nincs mozgatva mint ő.És teljesen jól van a kutya.Itthon nem tombolt még soha.
Ilyen törődés mellet mondja nekem valaki,hogy állatkínzás a panelban tartás.Persze vannak kivételek is(nem is kevés)mint mindenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!