Információ kellene erről a kiskutya tenyésztőről. Csalás áldozata lettünk?
jobban uténa kellet volna nézni 20ért tenyésztő nem árul kutyát főleg nem parkolóban
te egy keveréket vettél a ,,tenyésztő,, azthitte, hogy majd hasonlítani fog a spiccre mert feltehetőleg egyik szülő az
Mégis mit vártál egy húszasért? Most komolyan... Díjnyertes kiskutyát.
olcsokutya.hu
Olvasgasd. Rád fér.
Najó.
Az előbb kicsit bunkó voltam.
Szóval:
1. Egy rendes tenyésztő 12 hetesen adja oda a kiskutyákat
2. Papírokat is kapsz hozzá. Egy kutya akármilyen szülei is vannak csak akkor fajtatiszta, ha törzskönyvezett. Ez a törvény.
3. Nem egy parkolóban adja oda.
4. Nem hirdető oldalakon próbálja rádsózni a kicsiket, hanem általában saját weboldala van.
Sajnos tuti, hogy átvágtak, és szerintem a neve sem Tamás, és nem is a szemközti házban lakik...
Esélytelen, hogy megtaláld, ha csak nem egy másik hirdetésére jelentkezel úgy, hogy ne sejtsen meg semmit.
De a pénzedet már nem fogod visszakapni, be is perelheted akár, fogadok nem lesz rá bizonyíték.
(Hacsak nem íméleztetek.)
Az a pénz legyen tanulópénz.
Remélem, a kutyust azért megtartjátok...
És én rögtön, most azonnal elvinném az állatorvoshoz, mert lefogadom, hogy az oltásai sincsenek meg és féreghajtót sem kapott.
Akkor pedig elkap egy Parvot, és 1 héten belül lesz egy halott kutyátok, akiért 20.000 forintot fizettetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!