Mit tegyek, hogy a kiskutyáim ne hányjanak az autóban?
Köszönöm a válaszokat! Benyugtatózni nem szeretnénk őket. Ha kiláttak, még hamarabb felfordult a gyomruk :)
Most arra gondoltunk, hogy kapnak két fogtisztító rágókát, hátha lefoglalja őket és mire elfogy, a gyomruk is megszokja. Majd beszámolok az eredményről, mert holnap megyünk a kutyaoviba szocializálódni :)
A hányás a stresszeléstől van. Nem biztos, hogy félnek, az is lehet, hogy annyira örülnek, hogy mentek autókázni, hogy azért vannak izgalomban. Nekem van egy kutyám, akit elég, ha berakok a kocsiba, még be sem ültem, már csorog a nyála és odafelé végighányja az utat, bárhová megyünk. Hazafelé meg semmi baja.
DAP nevezetű feromon spayt vettem, az kicsit lenyugtatta. De igazán az lett a hatásos, hogy sokszor elvittem kisebb utakra. Akkor is betettem a kocsiba, ha csak a boltig mentünk, az alatt nem volt ideje hányni. Ott sétáltunk egyet, aztán visszaszálltunk a kocsiba. Lassan de biztosan megtanulta, hogy nem kell izgulni, nem mindig lesz hatalmas élmény, ha beül a kocsiba.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!