Milyen kutyát válasszak?
Egy agárt vagy egy huskyt tudok ajánlani.
Agyár:Az agár szeret futni meg játszani,de pihenni is órákat tud a kanapén.
Husky:Szeret túrázni,sétálni,úszni,de ebből a fajtából szukát ajánlok mert jobban elfogadja hogy te vagy a főnők.
SOK SZERENCSÉT!!!
Hát az "egyéb állat" alatt mit értesz?
Mert egy agárról elég nehezen tudom elképzelni, hogy nem nyírja ki a macskát/nyulat/tyúkot amint lehetősége adódik rá...
Amúgy ha óriás termetű jámbor kutyát szeretnél, én tudom ajánlani az Ír farkast, vagy ott van a Leonbergi, ami egy medvére hajaz, de a légynek sem tudna ártani...
De szerintem vizsla mellé még oké lenne egy Ír szetter is, bár az általam ismert egyedek kicsit izgágák (de azért nem annyira, mint egy golden.)
De tudod, hogy ettől még lehet nyugis egy golden és izgága egy leo is...
Nekem pl. az első KÁJom tipikus KÁJ volt, védte a területét, rettenthetetlen izé volt, olyan Chuck Norris-féle vérbeli harcos.:D
És bár imádott minket, inkább csak eltűrte a simogatást...
(Hozzáteszem azt a kutyát a szüleim "nevelték", én gyerek voltam, a szüleim pedig nem nagyon tudták, milyen ez a kutya, 2 évesen került hozzánk stb...)
A mostani KÁJom meg, akit már én neveltem kölyök kora óta egy bújós kiscica, aki véd, ha kell, nagyon is keményen, de ha ott vagyok, rászólok stb, akkor pofikát befog, hátraarcot vág és lobogó (vágatlan) fülekkel száguld felém boldog vigyorral az arcán:D
Szóval nem szentírás semmi...
Ja, és a TK-s első KÁJ megzabálta a csirkéinket, amikor elmentünk otthonról. Ennyit a juhászvérről...
Szóval lehet, hogy egy agár meg nem tizedelné a macskaállományt...
Én mindig a menhelyi keverékekre esküdtem, de megértem persze, ha most fajtatiszta kutyust akarsz:)
Majd megírhatnád, kit választottál, kíváncsi vagyok ki lesz a befutó!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!