Miért vannak ilyen nagyképű gazdák?
Nem értem az olyan embereket , akiknek egy kutya a szent meg a nem tudom én micsoda. Itt írtam egy válaszomban , hogy sajnos a te kutyusod nem fajta tiszta de nagyon aranyos.
Erre azt válaszolta , hogy de fajta tiszta csak nincsen törzskönyve , de fajta tiszta , mert hogy neki azt mondta a "tenyésztő". Fogalmam sincs mit képzelnek az ilyen emberek..
ma 21:54
Miért is kell pont 8 hétig ott lenni az alomban a kiskutyának? Neked milyen tapasztalatod van abban, ha éppen 6 hetesen elkerül az a kiskutya, netán 7 hetesen ? Melyik fajtánál ?
engem még az bosszant amikor a kutyámra váltig állítják a kedves "hozzá értők" hogy fajta tiszta.Pedig tudom h nem az mivel ismerőstől kaptam és ő tudja kik a szülök.Bár nekem mindegy,hogy fajtatiszta-e vagy keverék mert én mindenhogy szeretem.És szerintem szép kutya. Ő az
Tényleg olyan mintha fajtatiszta lenne.
Bár engem ez nem zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!