Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért vannak ilyen nagyképű...

Miért vannak ilyen nagyképű gazdák?

Figyelt kérdés

Nem értem az olyan embereket , akiknek egy kutya a szent meg a nem tudom én micsoda. Itt írtam egy válaszomban , hogy sajnos a te kutyusod nem fajta tiszta de nagyon aranyos.

Erre azt válaszolta , hogy de fajta tiszta csak nincsen törzskönyve , de fajta tiszta , mert hogy neki azt mondta a "tenyésztő". Fogalmam sincs mit képzelnek az ilyen emberek..

2012. jan. 13. 21:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Na igen, ez az egyik dolog, ami idegesítő. A màsik az, amikor vàltig àllítjàk, hogy nem kell a kölyköknek 8 hetes korukig az anyjukkal maradni, a harmadik pedig az extra mini yorkis történet...
2012. jan. 13. 21:54
 12/20 Hovarju ***** válasza:
Bocs az offért, de nagyon érdekel: honnan / hol lehet látni, ha lepontozzák a válaszomat?
2012. jan. 13. 22:26
 13/20 anonim ***** válasza:
A vàlasz alatt ott van, hogy a vàlasz x%-ban hasznos. Màr ha értékelik...
2012. jan. 13. 22:30
 14/20 anonim ***** válasza:
Aki a pontok alapján véleményez, az tévúton jár. Ha nem tetszik valakinek a válasza, és nyom rá egy pirosat, attól még lehet az a válasz megfelelő. Nem a pontokat kell nézni, hanem azt, amit írnak.
2012. jan. 13. 22:32
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

ma 21:54

Miért is kell pont 8 hétig ott lenni az alomban a kiskutyának? Neked milyen tapasztalatod van abban, ha éppen 6 hetesen elkerül az a kiskutya, netán 7 hetesen ? Melyik fajtánál ?

2012. jan. 13. 22:34
 16/20 Hovarju ***** válasza:
köszönöm :-) - off vége
2012. jan. 13. 22:44
 17/20 anonim ***** válasza:
Mivel se szaporìtò, se tenyésztő nem vagyok, ìgy konkrét tapasztalatom nincs. Àm adok a tenyésztők véleményére valamint a neten olvasottakra.
2012. jan. 13. 22:50
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. jan. 14. 12:08
 19/20 anonim válasza:

engem még az bosszant amikor a kutyámra váltig állítják a kedves "hozzá értők" hogy fajta tiszta.Pedig tudom h nem az mivel ismerőstől kaptam és ő tudja kik a szülök.Bár nekem mindegy,hogy fajtatiszta-e vagy keverék mert én mindenhogy szeretem.És szerintem szép kutya. Ő az

[link]

2012. jan. 14. 20:34
 20/20 A kérdező kommentje:

Tényleg olyan mintha fajtatiszta lenne.

Bár engem ez nem zavarna.

2012. jan. 15. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!