Miért vannak ilyen nagyképű gazdák?
Nem értem az olyan embereket , akiknek egy kutya a szent meg a nem tudom én micsoda. Itt írtam egy válaszomban , hogy sajnos a te kutyusod nem fajta tiszta de nagyon aranyos.
Erre azt válaszolta , hogy de fajta tiszta csak nincsen törzskönyve , de fajta tiszta , mert hogy neki azt mondta a "tenyésztő". Fogalmam sincs mit képzelnek az ilyen emberek..
Én is jártam már igy:) Köpni nyelni nem tudtam ugy leorditott.
Tipikus önértékelési problémák,akik vesznek ilyenkor egy nagyobb testű vagy robosztusabb kutyát,hogy evvel bizonyitsák h ők kemények.Persze ilyenkor a kutyus "eredetisége" lényegtelen,csak épp van 10.000ftjuk rá és vesznek egyet.És ha azt a kutyust te én vagy bárki más nem tlálja legalább annyira szépnek,fajta tisztának,ekménynek,vagy erősnek akkor megy a lepontozás meg az örjöngés.
Min vagy kiakadva? Ez nem nagyképűség.
Ha neki fajtatiszta, akkor az és kész.Tudod, ez a meghatározás amúgy is igen labilis. A szorosan vett elismerése a fajtának a törzskönyv. De manapság már sok tenyésztő hanyagolja a papírt.Viszont az így született kiskutya tartozik egy fajtához, mert ismertek a szülei, a fajtája jellegzetességeit hordozza.
Csakhogy tenyésztők törzskönyv és chip nélkül nem tenyésztő.
De az a kutya max annyira hasonlít az adott fajtára hogy kutya.
Most mondd, annyira számít, mit gondol? Tudod, Te mennyien mondják a kutyájukra hogy német juhász, holott alig hasonlít a fajtára. Ez csak egy példa, amiből talán a legtöbb van.
Hiába is fogsz az ilyennek bármit mondani, nem fog hinni Neked.
Nem tudsz mindenkit meggyőzni.
első vagyok:
Ha nincs törzskönyve akkor a hatósági állatorvos szava dönt,tehát ha ő mondjuk 2 pitbul kölykére azt irja h amstaff,akkor zat senki nem fogja tudni megkérdőjelezni.Igy lehet pl sok pitet amstaffként eladni.Olyan mint az életbe,egy jó könyvelő és minden meg lesz oldva a vállakozásodban,ha szaporito vagy akkor egy jo állatorvos ismerős egy kis kenőpénz és máris pár 0val többet ér a kutyád.Sajnos ez ilyen.De én sem foglalkozozm vele ha lepontoznak emiatt,egy ideig az összes ilyenre irtam meg a fülkupirozásra reagáltam de meguntam h 2 nap alatt merő joindulatom miatt 83%rol 41% lett a statisztikám,nem mintha érdekelne,de sokszor én is figyelembe veszem a kérédsemnél a válaszolok statijait és nemakarom h vki emiatt ne vegyen komolyan,ezért leálltam az efféle vélemény nyilvánitással.Ezért külön felregsztráltam magamat olyan forumokra ahol az adott kutyussal foglalkoznak amihez kifejezetten értek,és ott kevesebb a majom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!