Kedves amstaff és pit gazdák, megnéznétek?
Azoknak küldöm akik állandóan bizonygatják, hogy a pit harapása a legerősebb a világon:
http://www.youtube.com/watch?v=MZm037jPNgc&NR=1&feature=fvwp
Én inkább azt mondanám, hogy nem a harapása nagyobb a malinak és a fekete kutyának, hanem a lendület.
A videón látni, hogy a stafinál pl nem futott a csibész, hanem stabilan állt, és a staf szabályosan fogott.
A fekete lendületből támadott, és szabálytalanul fogott, ezért le is döntötte a csibészt.
A harapás nagyságát nem így szokták mérni.
Nem vok semmilyen párti. Nekem kanárim van, és a kutyám testvére, amikor suliban fogattuk őket, elrepesztette a csibész karját a védőkar alatt....
Fals az összehasonlítás. Egy adott kutya még nem utal az átlagra.
Amikor mérnek, csak azt tudják mérni, az az 1 kutya milyen erősséggel harap.
Bár én nem tudom ki bizonygatja, hogy a piteknek stafiknak a legerősebb a harapásuk. Egy biztos, a piteket verekedésre tenyésztették ki, fontos volt, hogy kitartóan, erősen és biztosan harapjon, és ami a legfontosabb, a gyorsaság, és gyors fordulás.
A molosszereket már egészen másra tenyésztették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!