Melyik jó név egy kan dobinak (lent)? Esetleg jöhetnek még nevek, nyitott vagyok mindenre.
Figyelt kérdés
Szóval, első sorbban valami németet keresnék,mert németül szeretném betanítani neki a vezényszavakat is. Szóval: Wolfgang,Engel,Adolf,Kaiser(bár ez nagyon elterjedt a környéken),és most jönnek az angolok, úgy mint a Thor, ami sztem fenséges(?), csak nem német XD. Magyarban az Árnyék tetszik,de németül az a szó kiejthetetlen :)KÖSZIKE ELŐRE IS :)2009. máj. 25. 19:29
11/17 A kérdező kommentje:
Köszike mindenkinek! Arik vagytok,hogy ilyen lelkesen válaszoltok :)
2009. máj. 25. 20:04
12/17 anonim válasza:
Szerintem is jó a Farin. Amúgy én Zeusnak,Bosconak,Hero-nak hívnám, ha nekem lenne.
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Zebulon? :) Ez mit jelent?
2009. máj. 25. 20:44
15/17 anonim válasza:
Nekem a Tristan név tetszik, de a Farin sem rossz.
16/17 anonim válasza:
Szerintem marha jó:D Teljesen egyedi név, bizti, hogy senki nem fogja így hívni a kutyáját rajrad kívül. És illik is egy dobihoz, sztem. Am nekem a legjobban a Káosz név tetszik, a következő kutyámat így fogják hívni.
17/17 anonim válasza:
fontekisuan irom FRICC,Adolf,Her Kules:D:D:D Jürgen, nekem most ezek jutottak eszembe,az Adolffal az a baj h sok kutyát hivnak úgy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!