A remegés az lehet vmi betegség jele? (többi lent)
tegnap este is remeget kb 2-3 percig a 7 hónapos havanese-ünk ,aztán pedig ma is haza jöttünk és vittük le a kutyákat sétálni és mivel kölyök és nem lépcsőzhet mert nem tesz jót a csontjainak így ölbe vittük le és akkor is remeget (ez kb 2 percig tartott).. amúgy eszik,iszik és nagyon eleven szóval nem látok rajta olyat ami betegségre utal..
lehet hogy csak tele van energiával és azért remeg?? a lakásba nincs hideg meg hosszú a szőre szóval fázni nem hiszem hogy fázott...
1. Lehet hogy csak fázott és ezért remegett.
2. Amire én gyanakszom az egy kezdetleges epilepszia. Az én Tacskómnál is így kezdődött remegett 2-3 percig. A Tacsink a 3-4 alkalommal történő remegésnél már elég fura tüneteket produkált. Mikor remegett már hozzá nyüszögött is hozzánk bújt és merem figyelte a földet. De csak a 3.vagy 4. alkalommal kezdete ezeket elősször a remegés mellé. Akkor úgy döntöttünk hogy irány a doki. Ő megmondta hogy egy kezdetleges epilepsziája van a kutyánknak.
Javasolnám hogy kérd ki egy állatorvos vélményet mert egy kutya ok nélkül nem remeg 2-3 percig ráadásul úgy hogy a lakásban még meleg is van szóval nem fázhat.
Mikor Mayám kölyök volt és remegett (ő álmában is),akkor én is megijedtem,elvittem állatorvoshoz, és kiderült, hogy lázas volt,azért remegett. Kapott szurit, és azóta nincs gond vele.
Nem fázhatott meg?
Köszönöm a válaszokat, bármi fucsát tapasztalunk visszük dokihoz.
Kedden amikor esett a hó akkor nagyon elázott kb fél órát voltunk kint mert szaladgáltak a másik kutyánkkal ,felmentúnk és lemostam a hó galanicsokat langyos vizzel és hajszáritóval szárazra száritottam..de lehet hogy enyibe is megfázhatott??
a lázát hol tudom megmérni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!