Van egy 8 hónapos palotapincsim és nem eszi meg se a kutya tápot se a jutalomfalatkákat. Hogy szoktassam rá?
Figyelt kérdés
Első kutyámként sajnos elkényeztettem,ezen most próbálok segíteni.Próbálom tanítani de elég makacs természetű.Hogy tudnám rászoktatni hogy ne az emberi kajáért kuncsorogjon,hanem a kutyatápot egye meg? Már drágább olcsóbb táppal is próbálkoztam hátha nem ízlik neki,de egyszerűen nem eszi meg.Még a jutalom falatkát is kiköpte...így pedig nem tudom hogy tudnám tanítani,persze tudom hogy jutalom falatka nélkül is lehet de nekem ez tűnik a leg kézenfekvőbbnek.2012. jan. 12. 17:44
1/7 maoamom válasza:
Hát nem lesz egyszerű... Ne adj neki emberi ételt, amikor ti esztek akkor hiába nyüszít, ne figyelj rá, rá se nézz, mintha ott se lenne. Elvileg 8 hónapos kutyát még napi 2x kell etetni, ezért jelölj ki 2 időpontot amikor enni adsz neki. Csak tápot adj neki, rakd le elé, nézd, hogy eszik-e ha nem akkor vedd fel előle. Meg fogja tanulni, hogy ha nem akar éhen maradni akkor ennie kell, méghozzá, tápot és akkor amikor te adod. Következetesnek kell lenni!
3/7 maoamom válasza:
Ha igazán szereti a kutyáját, márpedig szereti mert elkényeztette :)
, akkor nem ad neki házi kosztot, mert az nem jó a kutyának, főleg egy növésben lévő kutyának!
4/7 A kérdező kommentje:
Áhhh mindennél jobban szeretem:) Köszönöm válaszokat.Megpróbálom...csak meg tanulja:)
2012. jan. 12. 18:35
5/7 A kérdező kommentje:
Tegnap óta nem adok neki kaját.Reggel leraktam elé a tápot,nem evett felvettem.Most megint...Szerintetek meddig fogja ezt csinálni? Rossz nézni ahogy kéregetne:S
2012. jan. 13. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!